Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?
179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:
Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?
Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?
Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!
Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!
Szerintem sincs kecsesség bennük, esetleg mint kivételnek a kivételjében. Nah de az alacsony nőkben meg nincs olyan tulajdonság mint bennük megvan és ez így jó. Mindenki maga dönti el sok minden alapján, hogy ki lesz a társa, de ha neki fontos a magasság akkor az szerint döntsön és kész.
A kérdező is jöhetne össze vele egy magasságú férfival, vagy pár centivel alacsonyabb férfival simán.
Nem az alacsony nőket hibáztatni, rájuk fogni, hogy azért nincs szerencséje.
LOL, akkor én is mondhatnám, hogy azért nincs esélyem a sötéthajú férfiaknál mert a szőke bombázók elkaparintják tőlem és mégse gondolom így.
Másokra fogni a sikertelenségünket óriási gyerekes és valamilyen szinten intő jel. Valahol nem meglepő, hogy nincs esélye a kérdezőnek...
185 magas vagyok,és igen jobban vonzanak az alacsony nők,nem ők hajtanak magas pasira többnyire,hanem kapósabbak a kicsik...
Könnyű őket felkapni,cukibbnak tűnnek,valahogy mintha kedvesebbek is lennének,fene tudja🙂 persze ez nem cm kérdése...
De, provokációnak szánod, süt belőle a rosszindulat. Alacsony nőként nekem is jobban tetszenek a magas férfiak, de tetszettek már alacsonyabbak is, szóval, nem kell mindenáron magas, de bocsi, ne te akard megmondani, ki illik hozzám, kikből választhatok, kikből nem!
Felnőtt nő vagyok, miért érezném magam gyereknek? Számomra pl. ugyanúgy nő az is, akinek nagyon pici cicije van.
„Az a tippem, hogy az alacsony nők nyomulnak rájuk...”
Ez a legnevetségesebb tipped:-) Nem tartok pisztolyt a fejükhöz, nem is én kezdeményezek. Ha meg zavarná őket, hogy nincs hosszú combom, nem próbálkoznának:-)
Bármennyire is furcsa neked, ill. itteni egyes válaszolóknak, de még a 69 is megy 30-40 centi magasságkülönbséggel, de a sétát se értem, mi lenne benne olyan megoldhatatlan vagy nehézkes.
Neked a gondolkodásoddal van baj, savanyú a szőlő. Érdekes, de én nem gondolok semmi negatívat pl. duci nő, vékony férfi párosról, vagy épp olyanokról, ahol a kapcsolatban a nő a magasabb, korban eltérőbb párosról stb. Keress tovább, de fogadd el, hogy nem vagy magasabb rendű attól, mert hosszú a lábad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!