Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?
179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:
Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?
Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?
Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!
Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!
155 cm nő vagyok és az összes pasim 180-185 cm között volt.
Egyszerűen ők jönnek be nekem és nekik is én ezek alapján. Az ellentétek vonzzák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!