Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas nőként kérdezem: tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?

Figyelt kérdés

179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:

Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?

Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?

Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!

Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!

márc. 30. 17:12
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
0%
175 vagyok, de szerintem vagyok annyira felnőtt férfi hogy egy magas vagy akár magasabb nő mellett is ugyanúgy jól érzem magam. Kb 160-162 alatti nők inkább olyan kerti törpék és szerintem az öregedés is csúnyábban fog rajtuk, a magasabbak kecsesek tudnak maradni. Nekem is nagyon fura egy alacsony nő pedig elvileg én sem vagyok magas csak átlagos.
márc. 30. 18:25
 22/56 anonim ***** válasza:
62%
Na látod, 4 centi van köztetek. Az nem olyan sok. 😃
márc. 30. 18:28
 23/56 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki azzal van akivel szeretne ( jobb esetben). 157 centi vagyok, nő. Volt 186 centis pasim is. Nem volt túl jó a dolog, mert csak akkor volt csók ha ő is lehajolt hozzám… Bizonyos szexpozicíók sem voltak az igaziak. Most egy 170 centi magas férjem van. Butaság, hogy nincsenek magas pasik a kis nők miatt. Mindenkinek más az ízlése. Van 180 centis , kondis, izmos barátnőm. Hasonló paraméterekkel rendelkező pasija van. A 170 centis pasik is csorgatják rá a nyálukat. Mindenkinek tetszik. Sőt a magas barátnőimet nézik meg a legjobban a pasik mindig. Hosszú, vékony comb, stb. Aki nem talál magának valót hosszú ideig annál belóg a lóláb. Vagy csúnya vagy ostoba, vagy csak naív és nem veszi észre a lehetőségeit.
márc. 30. 18:41
 24/56 anonim ***** válasza:
82%
Én ha ránézek egy magas nőre az az első gondolatom hogy na ebbe a 20 centi is kevés volna. Olvastam amúgy hogy nem feltétlenül van a magasabb nőknek nagyobb pinája meg kicsi csajok is van hogy bevesznek tövig egy lókolbászt is de ez van,nekem ez jut eszembe hogy na baze,oda már kellene f@$z. A kisebb csajokban sokkal jobban néz ki egy átlagos,15-16 centis farok amikor mondjuk hátulról adja nekik a paraszt. Jobbak az arányok,izgatóbb a látvány.
márc. 30. 18:46
 25/56 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon trágár volt és nyers, de legalább őszinte.
márc. 30. 18:49
 26/56 anonim ***** válasza:
0%
24 hát igen, ebben van valami, de 162 alatt akkor is kis gnómok
márc. 30. 18:57
 27/56 anonim ***** válasza:
88%
Nekem magas pasiként pont bejönnek a magas, izmos nők, persze amíg nőiesek. Viszont simán bejönnek alacsonyabb nők is, és hát nem magasság alapján válógatok (ha hiszitek, ha nem, a pasiknál a magasság sokkal kevésbé számít, mint a nőknél). 175 alatti lányból sokkal több van, mint annál magasabból, így nem meglepő, ha sok ilyet látsz magas pasik mellett
márc. 30. 19:14
 28/56 anonim ***** válasza:
66%
188 cm férfiként én meg tudom erősíteni, hogy számonra egyértelműen vonzóbbak az alacsonyabb nők.
márc. 30. 19:28
 29/56 anonim ***** válasza:
77%
Én 180cm ffi vagyok, az összes eddigi bnőm olyan +-160cm volt. Valahogy ők tetszenek. Nem jön be ha a nő akkora mint én. Én ilyen vagyok.
márc. 30. 19:46
 30/56 anonim ***** válasza:
82%

155 cm nő vagyok és az összes pasim 180-185 cm között volt.

Egyszerűen ők jönnek be nekem és nekik is én ezek alapján. Az ellentétek vonzzák egymást.

márc. 30. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!