Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?
179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:
Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?
Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?
Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!
Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!
Média általi agymosás, ennyi. Más okát nem látom.
Nálunk családi nyomás van amúgy: a családban mindenki magas, anyum 175 cm, apum 186, tesóm 2 méter. Én a magam 170 centijével nőként a "törpilla" becenevet viselem kiskamasz korom óta (azóta ekkora vagyok), a 175 cm-es férjem elleni kis beszólások miatt szokott vissza anyum a cigire (előtte 6 évig nem szívta, rá 3 napra bagózott), mert egyszer úgy leosztottam a férjem előtt egy beszólása miatt, amit neki célzott a magassága miatt. Ez a magasság mánia van beleivódva a nőkbe társadalmi szinten, de azért lassan kikopik, én azt látom.
Hogyan lenne már ciki amikor átlagban nézve az alacsonyabb nők sokkal nőisebbek alakot nézve mint a magas nők? Inkább két magasra hiszik azt, hogy testvérek, vagy az óriások leszármazottai.
A magasabb nők átlagosan nézve kisebb mellekkel vannak megáldva, nincs olyan széles csípőjük és még sorolhatnám.
A férfiak szeretik a jó alakú nőket. Még azt is ha van rajtuk mit fogni. Még a molettebb alkatú is inkább jobban tetszik nekik mint az elő deszka hátul léc alakú nők. A nőknek meg inkább a magasabb férfiak tetszenek főként ha izmosak, szálkásak. Az átlagos is jó kategória, vagy az alacsony ha baromira jól néz ki.
Ez van. Attól még nem ciki, vagy gyerekes se az egyik se a másik. A vonzalmat nem lehet kikényszeríteni senkiből se! Ne legyetek a kérdezővel együtt ennyire irigyek és rosszindulatúak 13.
Lehet pontosan az sugárzik belőletek és azért se kellettek...
14
Hát te sem vagy túl toleráns vagy jóindulatú a magas nőkkel kapcsolatban. :)
15
Átlagot írtam, vagyis vannak kivételek alakot értve alacsony, átlagos, magas nőket nézve.
Egy csomó férfi imádja a hosszú lábakat, megőrülnek értük, imádják a sportos, izmos vádlikat is.
Szeretik a szőke nőket, kék szeműeket, vöröseket zöld szemekkel.
Nem mindegyik magas férfi vadászik alacsony nőkre fordítva.
Ez csak az a kérdező és a 13 fejében jár.
Az én párom mint írtam 175 cm magas, de nem fogom nézni, hogy nekik maradjon pali ha kölcsönös az érzés a 180+ cm-es másikkal.
Ők se néznének engem!
Akkor miről beszélünk?
Tiszta incel dumát nyomnak le.
Az alacsony incelek írják, hogy nem kellenek a nőknek mert alacsonyak, vagy a magas pasik "elszedik" előlük őket.
Mekkora marhaság már ez!
Mibe fogadunk, hogy magas nőként nem érzik magukat jól a bőrükben, nem tudnak ismerkedni, olyan pasikkal teszik magukat akikkel kár?
Arról nem tehet egyetlenegy alacsony nő sem!
Basszuskulcs gondolom nem vén nyanyák, majd akad magas pasi nekik is. A türelem rózsát terem!
De ha irigykednek, másokat hibáztatnak az kifelé sugárzik, taszító jellege van.
Úgyhogy tessék másképp gondolkodni és ismerkedni! Sok sikert a magas nőknek! :)
"alacsony nonek trofea a magas ferfi"
Ez nevetséges. Körülbelül az összes ötletetek az alacsony nőkről teljesen abszurd és semmi köze a valósághoz. Ezeket kellene elfelejtenetek mert a kisugárzás valóban számít és ha telve vagytok ennyi rosszindulattal az valahol érződik az energiátokon is és távol tartja a pasikat.
"Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi?"
Mer az tetszik és pont! Ha találok is meg főleg...
Nem érzem magam gyereknek 165 centisen a 187 centis párom mellett 🤷🏻♀️.
Egy magas csaj se feltétlen kecses, sőt...sok esetlen van.
Mivel ezt tapasztalod nyilván a magas pasik nagy részének tetszik az alacsonyabb nő.
Van pár magas nő ismerösöm, szinte mindegyiknek magasabb a pasija.
"Zsiráfok" a magas nők sok ember szerint, de férfiak ugyanúgy mint az alacsonyak a törpék. De mondjuk a magasaoknak sokszor nincs egyensúlyuk se ritmusérzékük. Még hogy kecsesek.😂🤡
Kérdező szeretlek, megint megnevetettél. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!