Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért jönnek össze bunkó férfiakkal?
Általában a nők többsége azzal jön össze aki vonzó számukra. Főként ilyen bunkó férfiakra buknak akiknek csak szex kell és nem maga a nő a személye.
Aztán utána a nők többsége altalanosit hogy minden férfi csak azt akarja.
Engem folyamatosan elutasitottak vagy csak baráti zónába tettek a nők. Hiába udvaroltam, bókoltam. Mindig randin én fizettem. Segítettem. Lehetett velem értelmes dolgokról beszélni.
Neked bunkó, mint rosszfiú?
Ha rosszfiú, akkor azért mert a stilusa, dumája, és bátorsága miatt jött össze vele.
Ha tényleg bunkó, akkor nő sem százas. De lehet hogy van valamije amit tud mutogatni, pl autó, pénz. :D
Mert a magadfajtának a magabiztosság és más amit már előttem többen leirtak bunkóságot jelent. Pedig nem az ill. nem minden esetben. Ugye írod, hogy te mindig jó, segítőkész stb voltál aztán maradt a frendzona. Ezek szerint mégsem ez kell a nőknek, nem? Illetve ez is kell, egy lelki szemetes de dugni mással fognak. Szóval inkább tanulj a szerinted bunkó pasiktól. Hiába rinyálsz, a nőket megváltoztatni nem fogod, vagy azt nyujtod ami kell nekik vagy magadnak vered. Nem kell, hogy tetsszen, de ez van..
Ráadásul akiket bunkónak hiszel azokat szerintem felületesen ismered, azért gondolom a nőnek azt tudják nyújtani ami kell neki, minden téren. Érzelmileg, mentálisan, fizikailag. Hogy te ennek nem vagy tanúja az egy dolog de meglepődnél, hogy sok határozott pasi mi mindenről tud beszélni, érzelmekről is.. Stb
A magabiztosság és a nagyképűség között óriási a különbség .
A nagyképűséggel együtt jár a bunkóság.
Bunkó az aki nem nyitja ki előttem az ajtót, nem köszön, meg akinek van bőr a képén arra hogy eljárjon egy nőhöz vacsorázni meg szexelni, anélkül hogy bármilyen kapcsolatot is akarna.
Bunkó aki nem fizet egy kávét, egy süteményt, orbitális bunkó aki soha nem lep meg semmi aprósággal pedig állítólag szeret .
Még nagyobb bunkó aki karácsonyra beállít egy 600ftos ajándékkal, de előtte 10szer megkérdezi hogy mi most együtt vagyunk e, mi egy pár vagyunk e, nehogy feleslegesen kelljen kiadnia ezt a hatalmas összeget.
Nem szeretem a bunkó férfiakat.
Az én férjem mindig előzékeny, jóindulatú, és értelmes ember.
Soha nem volt bunkó velem, udvarolt az elején is és most 8 év elteltével is. Tud előzékeny lenni, tudja a születésnapomat és karácsonyra nem egy ócska zoknival lepett meg.
A 600ftos karácsonyi ajándék azért paraszt, bunkó mert egyszerűen megalázó.
Akkor inkább mondja azt hogy bocsi de nincs pénzem.
De ne állítson be egy zoknival.
A legnagyobb bunkóság.
"De a bunkó nem azt jelenti, hogy határozott. Az önbizalomhiányos nem lesz azonnal jó ember. Nagyon nagy fogalomzavarban vagytok."
Nem, nincs itt fogalomzavar.
Azzal a ténnyel, hogy a nők körében megfigyelhető az, hogy a rosszfiúhoz/bunkó pasikhoz vonzódnak, még a női magazinok is foglalkoznak.
A life.hu persze megpróbálta menteni a dolgot azzal, hogy megdőlt az elmélet, de egy ponton még ő is elismeri:
"Ezzel együtt persze előfordul, hogy mégis csak a rosszfiúk kerülnek nyertes pozícióba: szinte mindegyik kutatás megemlíti, hogy a nárcisztikus karakter – aki arrogáns, erőszakos, és szívesen kihasznál másokat – kezdetben meglehetősen vonzó a nők TÖBBSÉGE számára."
Egy kis érdekesség:
A férfiaknak ellenben nem vonzóak a "rosszlányok". Természetesen szexre igen, de komolyabb kapcsolatra nem. Egy férfi nem szereti, ha tiszteletlenül beszélnek vele, ezért ritka az olyan kapcsolat, ahol arról panaszkodik a pasi, hogy milyen bunkó a nő. Nem is látsz kiírva itt sem ilyet.
27 Kiírva itt lehet nem gyakori, de az életben azért lehet olyat is látni, nem csak a putrisok között. De azért vannak tipikus papucs-sárkány kapcsolatok, amikben bunkózik a nő rendesen. Senki nem _szereti_ ha tiszteletlenül beszélnek vele, arról van szó általában, hogy elviselik egyéb pozitívumok miatt, ki eddig, ki addig. Nekem egyszer volt csak bunkó pasim, egy évig húztuk nagyjából és eleinte ő sem volt az, nem azzal szedett fel, hogy velem bunkózott, hanem simán csak határozott volt, vicces, stb, utána lett egy másik párom, akire minden ilyesmi pozitív dolog igaz volt ugyanúgy, ellenben soha nem volt paraszt, vele majdnem 10 évet együtt voltunk.
Ezt nem veszitek figyelembe, hogy egy tajparaszt sem ezzel indít, menet közben derül ki, csak vannak, akik nehezebben lépnek ki a kapcsolatból, nem azért, mert élvezik, hanem mert más személyiségek, önbizalomhiány, türelmesebb típus, akármi.
Kevered a dolgokat. Itt nem arról van szó, hogy a bunkó srác eleinte kedvesen viselkedik, aztán később kimutatja a foga fehérjét.
Arról van szó, hogy bunkó srác attól bunkó, hogy látszik rajta az, hogy nemtörődöm. És még be is mer szólni a csajnak.
Női szemszögből el tudom hinni, hogy ez vonzó, hiszen manapság olyan világot élünk, amikor még az átlagos kinézetű lányok után is tepernek a pasik, a szépeket meg istenítik.
Ha egy csaj, aki 14 éves korától fogva hozzá van szokva ahhoz, hogy CSAK bókokat kap a pasiktól, össztalálkozik egy olyan alakkal, aki pimasz vele, meg beszól neki, persze, hogy elindít benne valamit.
Egyrészt azt látja, hogy végre valaki nem hódol be neki, másrészt azt, hogy sokkal magabiztosabb, mint mások.
Persze, hogy elkezd fantáziálni, hogy ez a pasi milyen jó lenne. Aztan ilyenkor jön az, hogy majd ő megváltoztatja, a fickó meg ellenáll.
Ez a játszma persze izgalmasabb, mint egy olyan srác, aki kedves vele.
Mi érdekes van abban, ha mindegyik pasi kedves vele? Semmi, ugyanolyan tucat, mint a többi.
De itt most nem egyedi esetekről beszélünk.
Az egy dolog, hogy neked nem jönnek be a bunkó pasik.
Tény azonban, hogy ezeknek a hangoskodó, domináns alakoknak nincsenek ismerkedési problémái bármikor találnak csajt.
Ahogy az is tény, hogy a jóindulatóbb pasik sokszor társkeresőznek.
Ezt felesleges letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!