Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek össze fiatal, csinos nők idősebb, ronda férfiakkal?
A környezetemben több 21-22 éves szép, csinos és értelmes lány van, aki 30+ éves pasikkal jön össze. A legtöbb esetben a férfiak nem jóképűek, erősen túlsúlyosak és trógerek is. Gyakran alkohol problémáik is vannak, nem is mondanám őket gazdagnak.
Miért őket választják, amikor a saját korosztályukból is bőven vannak kérőik, illetve normális idősebbek is?
Honnan tudod, hogy gyakran alkohol problémáik vannak és hogy nem gazdagok? Talán velük élsz, hogy ennyire tájékozott vagy a magánéletükkel kapcsolatban?
És attól, hogy a te szemedben ők nem szimpatikusak, még a csajok szemében lehetnek azok.
Egyébként miért is baj, ha egy 22 éves nő összejön egy 32 éves férfival? Két felnőtt emberről van szó.
De te inkább magaddal foglalkozz, süt belőled az irigység.
A saját esetemet tudom leírni, lehet akár tök egyedi eset is de szerintem nem az és hasonló motiváció van másoknál is.
Egyszerűen 30 felett kezdődnek azok a férfiak, akik már nem 10 éves gyerek szintjén viselkednek és személyiségben fel tudnak valamit mutatni. Meguntuk, hogy örökbefogadunk egy gyereket párkapcsolat helyett. Nem kell a hiszti, nem kell a felelőtlenség, nem kell a céltalanság, a nulla elképzelés a jövőről, hogy semmit nem lehet velük felnőtt ember módjára megbeszélni, hogy ciki a spanok előtt ha valakinek komoly kapcsolata van stb stb. Egyszerűen csak tényleg hatalmas gyerekek akik nem is akarnak felnőni.
Egy normális nőnek pedig nem ilyen férfi fog kelleni. A személyiségbe, a humorba, az érettségbe, az elköteleződésbe, a "hős szerelmes" típusba fog beleszeretni nem pedig a legjobb testű kisfiúba.
A párom külső szemmel valószínűleg nem egy adonisz, természetesen bárki megmondja, hogy van közöttünk 10 év. De nem ez érdekel, baromira megfogott az, hogy milyen ember, milyen személyiség. Vele végre tudok komolyan tervezni, komolyan beszélgetni, felnőtt életet élni és maximálisan biztosnak lenni a kapcsolatban. A saját korosztályomból egy olyan embert sem ismerek akivel lehetett volna ilyet.
Én egy 23 éves nő vagyok, és az exem 10 évvel idősebb volt, a jelenlegi párom 9 évvel idősebb. Szinte sosem volt gond a korkülönbség. Egyikük sem tróger. :) Egyik se iszik,cigizik. Mindkettő sportos férfi és van rendes állásuk, megbízhatóak, és sorolhatnám. Az,hogy miért ők? A szerelem nem válogat, de nálam közre játszik,hogy mindig is az idősebbek tetszettek, és jobban tudtam velük beszélgetni,mint a korombeliekkel. Komoly kapcsolatra vágytam, és nem csak hancúrozásra. Nyilván vannak komoly gondolkodasuak a korosztályomban, de ritka... Én legalábbis nem találkoztam olyanokkal. Vannak tirpakok minden korosztályban, de mindenki máshol tart az életében. Mindegy hány éves...
És az,hogy kinek mire van igénye az is egyénileg eltér...
Sosem állnék össze egy igénytelen fiatalabb vagy idősebb férfival. Nálam az igénytelenség nem csak külsőre,hanem belsőre is vonatkozik. És az is fontos szempont,hogy ne kelljen istápolni,hanem férfi legyen és ne kisfiú. És kisfiúk vannak bizony 30-40 évesek is...
Onnan tudom, hogy egy városban élek velük. Köztudottan alkoholisták és már saját szememmel is láttam az egyik csajt ahogy a hulla részeg pasiját támogatja haza. Nem azoknak a férfiaknak tűnnek, akik a családot és a biztonságot jelentik, inkább olyannak akik kihasználják ezt a helyzetet. Egyébként ezek a lányok már 17-18 éves koruk óta ilyen pasikkal vannak, szóval valami fétis lehet.
Félreértés ne essék, senki boldogságát nem irigylem, ha ők ezt szeretik hát tegyék. Egyszerűen szerettem volna megérteni ennek a magatartásnak a belső okait, mivel nem tudom elképzelni mi lehet ebben a boldogság egy fiatal nő számára.
Nem tudtam, hogy ez ennyire normális, ezek után én is feldobom vele a barátnőm hétköznap estéit. Abból se lehet gond, ha hétköznap esténként benyomok egy üveg viszkit, legalább jobban alszom.
Látom nem nagyon ment át a kérdésem lényege, ha mindenki azzal foglalkozik honnan tudok róluk ennyi mindent. Pár ezres városban élek ahol elég sokan ismerik az illetőket és a magatartásukat. A tágabb rokoni körömből is volt már barátnőjük, szóval lépjünk már túl ezen.
Azért jönnek velük össze, mert férfias kisugárzásuk van, ennyi az egész.
A 21-22 éves fiúk még gyerekek, többségüknek önbizalomhiánya van, egy nőt sem képes megdugni úgy, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!