Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért jönnek össze bunkó férfiakkal?

Figyelt kérdés

Általában a nők többsége azzal jön össze aki vonzó számukra. Főként ilyen bunkó férfiakra buknak akiknek csak szex kell és nem maga a nő a személye.

Aztán utána a nők többsége altalanosit hogy minden férfi csak azt akarja.

Engem folyamatosan elutasitottak vagy csak baráti zónába tettek a nők. Hiába udvaroltam, bókoltam. Mindig randin én fizettem. Segítettem. Lehetett velem értelmes dolgokról beszélni.

2024. febr. 20. 19:05
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom más nők kiket választanak, én egy értelmes több diplomás embert választottam aki udvarolni is tud.
2024. febr. 20. 19:07
 2/31 anonim ***** válasza:
77%
Miért olyan nőre pályázol, akinek a bunkó kell?
2024. febr. 20. 19:08
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
En nem jonnek ossze bunko fiuval.
2024. febr. 20. 19:08
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
Honnan tudod te, hogy mit akarnak azok a "bunkó" férfiak? Én is csak szexelek most valakivel. Egyáltalán nem bunkó és mind a ketten csak azt akarjuk. Ettől függetlenül rendesebb velem, mint pár idióta, akik próbáltak nagyon NAGYON kedvesnek meg rendesnek tűnni.
2024. febr. 20. 19:09
 5/31 anonim ***** válasza:
20%

4-es!

Csak azért érzed, hogy rendesebb veled akivel most csak szexelsz, mert ő bejön neked. Akiket meg idiótának titulálsz, azok nyilvánvalóan nem jöttek be. Vagy nem pont azt akarták amit te.

Ezzel megválaszoltam a kérdező kérdését is.

2024. febr. 20. 19:14
 6/31 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez nem talált. Alapból egy rendes ember. 6 éve ismerem, és régen nem jött be, de akkor is rendesnek meg jó fejnek tartottam. :D
2024. febr. 20. 19:19
 7/31 anonim ***** válasza:
88%
Nektek mindenki bunkó, aki nem egy szocfóbiás hóvirág.
2024. febr. 20. 19:21
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
Aki csunyan beszel az aszonnyal vagy mas embereket le nez az bunko mifelenk. 33n
2024. febr. 20. 19:36
 9/31 anonim ***** válasza:
76%

Mert a bunkó férfi izgalmasabb mint egy jó fiú.

Magabiztos, domináns, mer nemet mondani, nem megy a csajok után, kihívást jelentő.

A jó fiú meg gyakran önbizalomhiányos, nehezen mind nemet (ha mond egyáltalán), megy a csajok után, és nincs benne kihívás, hiszen a nő tudja, hogy egy csettintésre megkaphatja.

2024. febr. 20. 19:43
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Még valami, a Kérdezőnek:

Nem tanácsolom, hogy utánozd a bunkó pasikat.

Mert ami az ő szájukból jól hangzik, az a tiédből nem biztos, hogy jól fog.

Természetesen meríteni lehet tőlük, hogy pl. felismered, hogy milyen fontos a magabiztosság, és ezt felépíted magadban.

De én azt tanácsolom, hogy, te inkább a saját stílusod próbáld megtalálni.

#9 voltam.

2024. febr. 20. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!