Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért jönnek össze bunkó férfiakkal?

Figyelt kérdés

Általában a nők többsége azzal jön össze aki vonzó számukra. Főként ilyen bunkó férfiakra buknak akiknek csak szex kell és nem maga a nő a személye.

Aztán utána a nők többsége altalanosit hogy minden férfi csak azt akarja.

Engem folyamatosan elutasitottak vagy csak baráti zónába tettek a nők. Hiába udvaroltam, bókoltam. Mindig randin én fizettem. Segítettem. Lehetett velem értelmes dolgokról beszélni.

2024. febr. 20. 19:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%

A nők többsége az olyan férfiakat látja vonzónak, akik nem esnek hanyatt a lényüktől, látványuktól és nem valamiféle istennőként bánnak velük, hanem egy magukkal egyenrangú nőként. Ebbe beletartozik az is, hogy nem mindig ugranak, ha a nő kigondol valamit, nem mindig ők engednek, ha nézeteltérés van és néha akár poénosan, de soha nem bántóan tudatják, hogy bizony ő sem tökéletes. A nők egy ilyen férfiban kihívást látnak, de ez még messze van a bunkóságtól.

Viszont igaz az is, hogy sok nő nem érzékeli a bunkóságot, ha az határozottsággal párosul. Valójában a határozottság a vonzó, de ha a bunkóság is vele jár, azt nem látja redflagnek. Egy teszetosza de bunkó férfi viszont már egyáltalán nem vonzó, mert ez esetben akarja látni a bunkóságot is.

2024. febr. 20. 19:58
 12/31 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem igazuk van az előttem szólóknak. Sem nők, sem férfiak nem szeretik, ha a potenciális partnerül csúszik-mászik a kegyeiért. Határozottság, egyenesség, humor, jó kiállás, jó szociális készségek. Ezek teszik vonzóvá az embert.
2024. febr. 20. 20:02
 13/31 anonim ***** válasza:

#11, #12

Így van. Egyetértek veletek.

#9 voltam.

2024. febr. 20. 20:13
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
De a bunkó nem azt jelenti, hogy határozott. Az önbizalomhiányos nem lesz azonnal jó ember. Nagyon nagy fogalomzavarban vagytok.
2024. febr. 20. 20:33
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
14: Nem jelenti. Viszont egy határozott férfitól sokszor a tényleg bunkó hozzáállást is elviseli az adott nő, sőt, amikor erre valaki felhívja a figyelmét, még ő kezdi mentegetni a férfit, hogy félreértik és nem is úgy értette. Ellenben egy önbizalomhiányos ha bunkó, az egyből feltűnik és visszatetsző lesz. Sőt egy önbizalomhiányos férfi akkor sem lesz vonzó, ha mellette tényleg jófiú típus és nem csak megjátsza.
2024. febr. 20. 20:49
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

14

Nem jelenti azt, de a kérdező fejében hidd el, hogy ez él... Egy határozott, jó kiállású férfi, aki érvényesíti az érdekeit az "bunkó". A szociális fóbiás nyomigyerek meg "kedves". Nyilván hülyeség, de garantálom, hogy ez van a fejükben.

2024. febr. 20. 20:51
 17/31 anonim ***** válasza:
Én jofiu vagyok kedves és nálam nemhiszem sokan lennének határozottabbak mégsem kellek senkinek.
2024. febr. 20. 21:08
 18/31 anonim ***** válasza:
Mert imádják a keménységet, a vadságot.
2024. febr. 20. 21:18
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

15, ennek semmi értelme. A bunkó az bunkó. Senkinek nincs jobban elnézve.

Elképesztő, hogy annyira lusták vagytok változtatni, hogy démomizáljátok az önbizalmat.

2024. febr. 20. 21:24
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Honnan tudod, hogy te nem vagy bunkó/zakkant/bármi?

Magát senki nem tartja annak, aztán mégis.

2024. febr. 20. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!