Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért jönnek össze bunkó férfiakkal?
Általában a nők többsége azzal jön össze aki vonzó számukra. Főként ilyen bunkó férfiakra buknak akiknek csak szex kell és nem maga a nő a személye.
Aztán utána a nők többsége altalanosit hogy minden férfi csak azt akarja.
Engem folyamatosan elutasitottak vagy csak baráti zónába tettek a nők. Hiába udvaroltam, bókoltam. Mindig randin én fizettem. Segítettem. Lehetett velem értelmes dolgokról beszélni.
A nők többsége az olyan férfiakat látja vonzónak, akik nem esnek hanyatt a lényüktől, látványuktól és nem valamiféle istennőként bánnak velük, hanem egy magukkal egyenrangú nőként. Ebbe beletartozik az is, hogy nem mindig ugranak, ha a nő kigondol valamit, nem mindig ők engednek, ha nézeteltérés van és néha akár poénosan, de soha nem bántóan tudatják, hogy bizony ő sem tökéletes. A nők egy ilyen férfiban kihívást látnak, de ez még messze van a bunkóságtól.
Viszont igaz az is, hogy sok nő nem érzékeli a bunkóságot, ha az határozottsággal párosul. Valójában a határozottság a vonzó, de ha a bunkóság is vele jár, azt nem látja redflagnek. Egy teszetosza de bunkó férfi viszont már egyáltalán nem vonzó, mert ez esetben akarja látni a bunkóságot is.
#11, #12
Így van. Egyetértek veletek.
#9 voltam.
14
Nem jelenti azt, de a kérdező fejében hidd el, hogy ez él... Egy határozott, jó kiállású férfi, aki érvényesíti az érdekeit az "bunkó". A szociális fóbiás nyomigyerek meg "kedves". Nyilván hülyeség, de garantálom, hogy ez van a fejükben.
15, ennek semmi értelme. A bunkó az bunkó. Senkinek nincs jobban elnézve.
Elképesztő, hogy annyira lusták vagytok változtatni, hogy démomizáljátok az önbizalmat.
Honnan tudod, hogy te nem vagy bunkó/zakkant/bármi?
Magát senki nem tartja annak, aztán mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!