Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért jönnek össze ilyen férfiakkal?
Van egy rakás olyan férfi ismerősöm idősebb huszonévesek és fiatalabb harmincasok, akik egyszerűen nem képesek tisztelettel beszélni a nőkről és/vagy a nőkkel. Ha összeülünk sörözni, rendszeresen az a téma, hogy ki melyik pultoslányt és/vagy nő vendéget b@szná meg, valamelyik még oda is megy ezekhez a nőkhöz kellemetlenkedni, erőszakosan nyomulni, sokszor tapiznak is, múltkor pl. konkrétan azt kérték egy lánytól, hogy villantson cicit, én állítottam le őket, hogy ez már sok, mire le lettem bu*izva. A kevésbé vonzó nőkről is elképesztően oc$mányul beszélnek, egyszer pl. bejött egy duci lány a párjával, és egyből az volt, hogy a srác biztos csalja a lányt, mert egy dagadt nő mellett nincs más választásuk a férfiaknak stb.
A legszomorúbb ebben az egészben, hogy 6-ból 5-nek felesége vagy barátnője van, akik várják őket haza, kiszolgálják őket, még lehet, hogy gyereket is akarnak tőlük, miközben ők mégcsak emberszámba sem képesek venni a nőket.
Vagy a párjukkal normálisan viselkednek vagy olyan nőkkel jöttek össze, akinek ennyire nincs önbecülése és elviseli, hogy így viselkedjenek vele.
Te amúgy miért barátkozol ilyenekkel?
Azért, mert sok férfi ezzel akar felvágni a haverok előtt, hogy tiszteletlenül beszél a nőkről. Persze mikor a feleségükkel/barátnőjükkel beszélnek, akkor megy a kedveskedés, a bólogatás, olyankor kussban vannak, kérnek és jelentenek.
Én is ismerek ilyen férfiakat, akik mindent megtesznek a párjuknak, így meg úgy szeretlek puszi-nyuszi. Aztán ha elmegy a nő vagy leteszik a telefont, akkor kifordulnak magukból, a párjuknak meg fogalma sincs róla milyen gusztustalanul viselkednek.
kerdezd a feleseguket vagy baratnojuket, hogy miert vannak veluk. amugy gyanitom azert, mert elottuk nem ezt csinaljak. ne legyen mar megint kollektiv a NOK szamonkeres, en nem jovok ossze ilyen pasikkal, a baratnoim sem.
de ezzel egyidoben tedd fel magadnak is a kerdest, hogy miert haverkoddz ilyen ferfiakkal? mert nekem az jon le, valahogy megis egyutt jartok iszogatni, ide-oda, tehat ha ennyire gaz alaknak tartod oket, miert is jarsz el veluk sorozgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!