Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért jönnek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért jönnek össze ilyen férfiakkal?

Figyelt kérdés

Van egy rakás olyan férfi ismerősöm idősebb huszonévesek és fiatalabb harmincasok, akik egyszerűen nem képesek tisztelettel beszélni a nőkről és/vagy a nőkkel. Ha összeülünk sörözni, rendszeresen az a téma, hogy ki melyik pultoslányt és/vagy nő vendéget b@szná meg, valamelyik még oda is megy ezekhez a nőkhöz kellemetlenkedni, erőszakosan nyomulni, sokszor tapiznak is, múltkor pl. konkrétan azt kérték egy lánytól, hogy villantson cicit, én állítottam le őket, hogy ez már sok, mire le lettem bu*izva. A kevésbé vonzó nőkről is elképesztően oc$mányul beszélnek, egyszer pl. bejött egy duci lány a párjával, és egyből az volt, hogy a srác biztos csalja a lányt, mert egy dagadt nő mellett nincs más választásuk a férfiaknak stb.

A legszomorúbb ebben az egészben, hogy 6-ból 5-nek felesége vagy barátnője van, akik várják őket haza, kiszolgálják őket, még lehet, hogy gyereket is akarnak tőlük, miközben ők mégcsak emberszámba sem képesek venni a nőket.

2021. aug. 16. 11:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Vagy a párjukkal normálisan viselkednek vagy olyan nőkkel jöttek össze, akinek ennyire nincs önbecülése és elviseli, hogy így viselkedjenek vele.

Te amúgy miért barátkozol ilyenekkel?

2021. aug. 16. 11:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudják azok a nők, hogy a párjuk milyen a hátuk mögött valójában , otthon meg adják a szépet
2021. aug. 16. 11:42
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Elég sok férfi ilyen, sőt, megkockáztatom, hogy a többség. Azt gondolnád, ez ilyen alsó osztálybeli szakmunkás mentalitás, de közben a diplomás férfiak ugyanígy tudnak nyilatkozni a nőkről. Nyilván a párjukkal tudnak kulturáltan viselkedni, ez csak ilyen "hímek egymás közt" dolog.
2021. aug. 16. 11:44
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
A nők számára vonzóbban ezek a tulajdonságok, ezért.
2021. aug. 16. 11:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sok férfi ezzel akar felvágni a haverok előtt, hogy tiszteletlenül beszél a nőkről. Persze mikor a feleségükkel/barátnőjükkel beszélnek, akkor megy a kedveskedés, a bólogatás, olyankor kussban vannak, kérnek és jelentenek.

Én is ismerek ilyen férfiakat, akik mindent megtesznek a párjuknak, így meg úgy szeretlek puszi-nyuszi. Aztán ha elmegy a nő vagy leteszik a telefont, akkor kifordulnak magukból, a párjuknak meg fogalma sincs róla milyen gusztustalanul viselkednek.

2021. aug. 16. 11:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon irritál az, hogy a többi férfivel (én is az vagyok) a pinán, meg azon kívül, hogy kit dugna szét azok közül aki szembe jön, nem lehet beszélni semmiről. De persze 99%-ban ilyeneknek van kapcsolata, nekem meg marad az örök kikosarazás és barátzóna 🤷‍♂️
2021. aug. 16. 11:51
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát azért remélem, ez nem a férfiak többsége.
2021. aug. 16. 11:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

kerdezd a feleseguket vagy baratnojuket, hogy miert vannak veluk. amugy gyanitom azert, mert elottuk nem ezt csinaljak. ne legyen mar megint kollektiv a NOK szamonkeres, en nem jovok ossze ilyen pasikkal, a baratnoim sem.

de ezzel egyidoben tedd fel magadnak is a kerdest, hogy miert haverkoddz ilyen ferfiakkal? mert nekem az jon le, valahogy megis egyutt jartok iszogatni, ide-oda, tehat ha ennyire gaz alaknak tartod oket, miert is jarsz el veluk sorozgetni?

2021. aug. 16. 11:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszólalok akkor én is, egy mérgező kapcsolatból jött személy. A tini éveim magányosan teltek, persze, hogy örültem, amikor lett már palim. Két kapcsolat jött össze életem során, de mindkettő már felnőttként. A második mondjuk pont tisztelettel beszélt a nőkről, és olyasmiket mondott, hogy egy nő olyan, mint egy hangszer. Annak szól szépen, aki tud bánni vele. Kár, hogy a viselkedése nem ezt tükrözne, meg mintha elfelejtette volna ezt a megszólalását a kapcsolat alatt... Mégis 5 év után hagytam el - egyrészt akkor már szerettem, másrészt be voltam tojva, hogy újra vár a magány. Hát ez be is jött, de jobb így szinglin, mint egy rossz kapcsolatban.
2021. aug. 16. 12:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a barátomat hallanám, ugyanerről szokott panaszkodni. :D Kár, hogy a maroknyi normális férfi, mint te is, meg a barátom is, nem egymással barátkozik inkább, amíg a többiek maguknak disznólkodnak. Szerintem neveltetés és szocializáció kérdése is, meg azon is múlik, hogy kinek mekkora az önbizalma. Akinek nagy, az nem megy bele ilyenbe... Hisz ez arról szól, hogy megmutassák a haveroknak, "nem köcsögök", és hogy "mekkora kanok". Lehet kicsi a kuki, vagy ha nem, akkor is annak érzik... Magukat.
2021. aug. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!