Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért jönnek össze ilyen férfiakkal?
Van egy rakás olyan férfi ismerősöm idősebb huszonévesek és fiatalabb harmincasok, akik egyszerűen nem képesek tisztelettel beszélni a nőkről és/vagy a nőkkel. Ha összeülünk sörözni, rendszeresen az a téma, hogy ki melyik pultoslányt és/vagy nő vendéget b@szná meg, valamelyik még oda is megy ezekhez a nőkhöz kellemetlenkedni, erőszakosan nyomulni, sokszor tapiznak is, múltkor pl. konkrétan azt kérték egy lánytól, hogy villantson cicit, én állítottam le őket, hogy ez már sok, mire le lettem bu*izva. A kevésbé vonzó nőkről is elképesztően oc$mányul beszélnek, egyszer pl. bejött egy duci lány a párjával, és egyből az volt, hogy a srác biztos csalja a lányt, mert egy dagadt nő mellett nincs más választásuk a férfiaknak stb.
A legszomorúbb ebben az egészben, hogy 6-ból 5-nek felesége vagy barátnője van, akik várják őket haza, kiszolgálják őket, még lehet, hogy gyereket is akarnak tőlük, miközben ők mégcsak emberszámba sem képesek venni a nőket.
Ismerős. Ettől érzik magukat férfinak. Vagy nem, ezért csinálják, hogy bizonyítsák mekkora kanok. Otthon valószíműleg már szex sincs, és rossz a kapcsolatuk a párjukkal.
Az ilyenek az ágyban sem tudnak nagy teljesítményt nyújtani.
#14. Amúgy ja, ez bennem is felmerült.
Madarat tolláról.
Azok a nők nem tudják hogy ilyenek. Otthon ezeknek a pasinak a nevük kuss. Igazi nyomi kis lúzerek.
Vannak ilyen munkatársaim. Munkahelyen előadják magukat, de ha pl az utcán mennek a feleségükkel és találkoznak egy női munkatárssal még csak köszönni se mernek úgy megvannak szeppenve.
Nyilván ezek a pasik a nők arcában nem ilyenek, különben ezt a nők is észrevennék.
A pasik, főleg az ilyen falkában élők mindig egymást akarják lenyűgözni és akkor agyatlan otromba bunkó viccekkel szórakoztatják egymást, aztán elheherésznek egymás baromságán mint valami idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!