Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pokémon-típusú nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pokémon-típusú nők miért mindig az arra érdemtelen férfiakkal jönnek össze?

Figyelt kérdés

Nem tudtam kitalálni jobb hasonlatot. Azokról a nőkről van szó, akikkel elég egyszer szexelni (még ha nem is a szüzességét veszed el) vagy elkápráztatni valamivel és utána egész hátralevő életében kötődni fog ahhoz a férfihoz?

Rengeteg ilyen "kapcsolatot" látok és a lehető legkülönbözőbb emberek között, tehát nem lehet olyanokra fogni, minthogy

- jó vele a szex (sokszor olyan férfihoz kötődnek akivel pont rossz a szex, ritkán vannak együtt és veszekednek, nem bírják elviselni egymást és szakítanak és ilyenkor összejön a csaj olyannal, akivel jó a szex, de az ex megjelenik és megint visszamegy hozzá).

- pénze van (sokszor olyanhoz kötődnek akiket épp ellenkezőleg, akár ők tartanak el, segítenek ki anyagilag, vesznek fel kölcsönt helyette)

- kedves, normális (sokszor épp a nőverőhöz kötődnek).

- domináns, férfias (ez sem áll meg, néha érvagdosós emós srác vagy egy überkocka akinek fontosabb a számítógépes játék mint a csaja a "végzet pasija")

Olyan kötelék meg sok esetben nincs is, ami még akár érthető is lenne, mint közös gyerek vagy közös vagyon. Épp ellenkezőleg, nagyon sok olyan ember meg már úgy elhidegült egymástól és gyűlöli egymást, hogy külön ágyon alszanak és mindkettő nyomja a társkeresőt.

Az egyetlen közös pont az összes esetben a nő, akiben valami életre szóló, földöntúli kötődés alakul ki a férfi iránt.

De még náluk is csak ez az egy tulajdonság, ami közös pont. Lehetnek a legkülönbözőbbek a butuska falusi lánytól a diplomás cégvezető üzletasszonyig, a ducitól a szupermodell külsejűig, a tinilánytól az elvált 40-es nőig, a pszichiátriai esettől a lelkileg átlagnál jóval stabilabb pszichológus, orvos, rendőrnőig, szóval minden területen található ilyen nő.

És a nőktől hiába kérdezem, mert sokszor ők maguk sem tudják, miért vannak ilyen emberrel vagy miért mennek vissza hozzá újra és újra, illetve miért nem tudják soha elfelejteni és ha sok év után jelenik meg az életükben is újra fellángol minden.

2019. márc. 1. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Olyan hülyeségeket mondasz, összefirkálom a fejed, mint egy Jigglypuff.
2019. márc. 1. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi? Mi? Mi?
2019. márc. 1. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút igazad van. Én is ilyen típus vagyok, de ne kérdezd miért. Van ezer válaszom, de fogalmam sincs melyik a jó.
2019. márc. 1. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Bármilyen furcsa én értem amit írsz.

"Érdemtelenné" válik egy idő után...nem azonnal az.

Csak úgy érzik nekik ez kijár.

Rendes erkölcsű,csinos nő -megszerezték,ott van kéznél eddig volt érdekes.

De egy értékrendet képviselő nő nem k-válkodik¡!

Nem fog keresgélni még akkor sem ha tudja,hogy neki ez a kapcsolat nem jó.

2019. márc. 1. 23:55
 5/8 A kérdező kommentje:

"De egy értékrendet képviselő nő nem k-válkodik¡!

Nem fog keresgélni még akkor sem ha tudja,hogy neki ez a kapcsolat nem jó."

Nagy különbség van aközött, hogy kilépsz egy ténylegesen rossz kapcsolatból, amire már mindenki azt mondja, hogy menekülj és aközött, amikor bevágod a durcit, mert a pasid "csak" 6 éjszakát tölt veled, a hetediken a haverjánál sörözik és egy "biztos megcsal a szemét" felkiáltással elmész két ribi barátnőddel csajos estét tartani és megdugatni magad két idegen külföldivel a Morrisons vécéjében.

Vagy csak mert a pasidat éppen kirúgták a munkahelyéről (nem léhűtő és egy héten belül talál is munkát, csak mínusz bevétel és már nincs pénz a körmösre abban a hónapban), neked viszont éppen akkor kezdi el csapni a szelet az új főnököd és megindokolva, hogy "kettőnkért tettem, azt hittem előléptet" leszopod őt a céges buli után a kocsijában, mert olyan aranyos, hogy még haza is visz, hiszen neked még BKV bérleted sincs és az éjszakaira nem engednek fel (mert azért mégiscsak körmösre költötted a bérletpénzt).

Hanem amikor hosszú hónapok, évek alatt sem változik, csak rossz irányba. A jó pillanatok a rosszhoz ilyen 1 a 99-hez aránylanak. De te annyira felnagyítod a jót, hogy ha kapsz egy doboz rózsát, miután kiengedtek az intenzívről már nem is "mocskos szemét, aki megvert, sosem bocsátom meg neki", hanem "igazából én voltam a szemét, mert neki olyan nehéz gyerekkora volt és nem lett volna szabad a számra vennem az anyját mikor megfogta a nyakam, akkor megúszom annyival. de szeret, hiszen most is a veséjét akarják leverni az arabok és mégis nekem vesz doboz rózsát (abból a tizesből, amit kajára adtam neki)"

Vagy "olyan fontos neki az a játék, napi 10-12 órát ül előtte, de a múltkor mégis kikapcsolta a kedvemért és Valentin-napkor elmentünk sétálni a Margitszigetre. Még egy gyrost is vett nekem. Igaz, este megint felkelt az ágyból és hajnalig nyomta a játékot."

Vagy tényleg vannak nők, akik ennyire nem érzik a kettő között a hatalmas különbséget?

2019. márc. 2. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Hát az előző míg "csak" ledér...

Az utóbb említett nőknek komoly mentális problémájuk van.

2019. márc. 2. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert szerelmes???

Nem kell több magyarázat ehhez. A szerelem nem érdem szerint alakul ki, vagy mert egy bizonyos listán kipipáltunk dolgokat.

2019. márc. 2. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazad van. Az én környezetemben 3 ilyen párt is ismerek.

Ezek a nők mind mentális problémában szenvednek. Nem tudom milyen nevelést kaptak, de egyszer nekem egy ilyen "pokémon-típusú" nő azt mondta, úgy érzi egy férfi nélkül értéktelen lenne, nem érne semmit...

2019. márc. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!