Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem az incel férfiakkal jönnek össze a nők?
Olyan sok szép, gyönyörű, okos nőt látok egyedülállóként, akik nem ezt érdemlik. Én incelként bármit megtennék nekik. A tenyerem hordoznám őket, hercegnőként kezelném.
Szerintem a nőknek kellene irányítani az országot is.
Sokkal empatikusabbak, együttérzőbbek.
Mert gáz és nevetség képét jelzik.
Komolyan nevetségesnek és szánalmasnak tartom mikor a férfiak ezzel a kifejezéssel illetik magukat.
29/N
Aki "incel", az többnyire nem ok nélkül az. Általában kitalálnak mindenféle modvacsinált felelősséghárítást, de valójában rendszerint a delikvensek fejében van komoly baj, ami távolról lerí róluk, így minden ép eszű nő messzire elkerüli őket.
Volt egy incel kollégám, 30+ és szűz (volt még sokáig, aztán végre elment prostihoz legalább).
A probléma vele is a nőkhöz való irreális, torzult realitású hozzáállás. Állandóan csak instagram lotyókat nézegetett, egy normális hétköznapi nő kevés lett volna. Meg ilyeneket mondogatott, hogy ha teherbe esne tőle egy nő, lerugdalná a lépcsőn.
Egy idő után rájöttem, hogy menthetetlen.
"Olyan sok szép, gyönyörű, okos nőt látok egyedülállóként"
18-30 kozott? Nem hinnem.....
39F incel
A nők a chadeket tenyésztik van most mert khurvaság liberalizáció van.
Tehát visszaállt az őskori szelekció amikor a béták csak (csed) gyereket neveltek de puncihoz nem jutottak.
Sajnos túl sok a tartás nélküli férfi manapság mert ennek még tapsikol is, sőt lemegy melegbe ha kell mert az a trendi manapság. Ha nőknek nem kellett akkor kell majd a férfiaknak ugye.
Undorító világ ez a maj
#8 Bírom, hogy egész kis illúzióvilágot csináltatok annak megmagyarázására, hogy miért vagytok gyökerek. Ráadásul ezzel csal alátámasztjátok azt, hogy tényleg igazuk van a nőknek, amiért messzire elkerülnek titeket.
F
9
Ok-okozat. Próbáld ne felcserélni.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!