Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem az incel férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem az incel férfiakkal jönnek össze a nők?

Figyelt kérdés
Nagyon kevesen öregednek meg együtt boldogan, vagy élnek békében. A legtöbb ember szétmegy egy idő után, pedig elméletileg azt hitték ők az igazi. Nem lenne jobb az incelekkel összejönni? Velük talán boldog életük lehetne a tisztelt hölgyeknek.
2023. aug. 6. 13:29
 1/10 A kérdező kommentje:

Olyan sok szép, gyönyörű, okos nőt látok egyedülállóként, akik nem ezt érdemlik. Én incelként bármit megtennék nekik. A tenyerem hordoznám őket, hercegnőként kezelném.

Szerintem a nőknek kellene irányítani az országot is.

Sokkal empatikusabbak, együttérzőbbek.

2023. aug. 6. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Mert gáz és nevetség képét jelzik.

Komolyan nevetségesnek és szánalmasnak tartom mikor a férfiak ezzel a kifejezéssel illetik magukat.

29/N

2023. aug. 6. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert bizonyítottan nem tudnak bánni a nőkkel.
2023. aug. 6. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Aki "incel", az többnyire nem ok nélkül az. Általában kitalálnak mindenféle modvacsinált felelősséghárítást, de valójában rendszerint a delikvensek fejében van komoly baj, ami távolról lerí róluk, így minden ép eszű nő messzire elkerüli őket.

Volt egy incel kollégám, 30+ és szűz (volt még sokáig, aztán végre elment prostihoz legalább).

A probléma vele is a nőkhöz való irreális, torzult realitású hozzáállás. Állandóan csak instagram lotyókat nézegetett, egy normális hétköznapi nő kevés lett volna. Meg ilyeneket mondogatott, hogy ha teherbe esne tőle egy nő, lerugdalná a lépcsőn.

Egy idő után rájöttem, hogy menthetetlen.

2023. aug. 6. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem, tisztelem a nőket.
2023. aug. 6. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Ez ellentéte az incelségnek.
2023. aug. 6. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan sok szép, gyönyörű, okos nőt látok egyedülállóként"

18-30 kozott? Nem hinnem.....

39F incel

2023. aug. 6. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

A nők a chadeket tenyésztik van most mert khurvaság liberalizáció van.

Tehát visszaállt az őskori szelekció amikor a béták csak (csed) gyereket neveltek de puncihoz nem jutottak.

Sajnos túl sok a tartás nélküli férfi manapság mert ennek még tapsikol is, sőt lemegy melegbe ha kell mert az a trendi manapság. Ha nőknek nem kellett akkor kell majd a férfiaknak ugye.

Undorító világ ez a maj

2023. aug. 8. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

#8 Bírom, hogy egész kis illúzióvilágot csináltatok annak megmagyarázására, hogy miért vagytok gyökerek. Ráadásul ezzel csal alátámasztjátok azt, hogy tényleg igazuk van a nőknek, amiért messzire elkerülnek titeket.

F

2023. aug. 8. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

9

Ok-okozat. Próbáld ne felcserélni.

Köszi.

2023. aug. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!