Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai időkben miért incelkedne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai időkben miért incelkednek egyre többet a nők a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mi a jó neki abban hogy incelkednek velük?

2021. okt. 27. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy kódolt kérdés, amit meg kell fejteni. Íme a feloldás

Mai idők = mostanában

Nők = Ellenzék

Incelkedés = kampány

Férfiak = Fidesz

Osszerakva: miért kampányol az Ellenzék a Fidesz ellen?

Azért, mert azt gondolja, ő jobb lenne a hatalomban. De a Fidesz és az Ellenzék is rossz (szerintem).

2021. okt. 27. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Minden a szexualitasrol szól, a videoklippek, a tévé műsorok, a filmek, a reklámok, minden a szexre alapozik, ha jó a füled akkor hallhatod, hogy az egész világ egy óriási nagy ritmusra kefél, mivel a sok lökés, a sok nyögés összeadódik ezáltal meghatvanyozodik és hallható lesz a szex, hogy több milliárd ember ba$#ik egymással.

Újabban Mexikó partjainál és Grönlandon illetve dél Amerikában és a világ számos pontján az emberek furcsa, megmagyarázhatatlan hangokat hallanak, mérték különböző műszerekkel a jelenséget, de nem sikerült, nem találtak megikdastz, választ a hanghatasra. Arra sem tudtam a kutatók választ adni, hogy mi okozhatja azt, hogy a világ számos más pontján jelentkezik, némi késéssel.

Szerintem ez a dugás hangja, ahogy több milliárd ember dug és mint írtam osszeadodik és szerintem azért van az, hogy úgymond lökéshullám szerűen jelentkezik mert ez egy hang és idő kell neki míg átjut pl a Csendes óceánon, vagy az Atlanti óceánon vagy bármelyik más tengeren, hogy kontinenseken átívelő szex hang formájában célba érjen az emberek fülébe, hogy jelezze az egész világ számára, hogy a világ nem más mint egy óriási interkontinentális szexközpont.

2021. okt. 27. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem incselkedést akartál írni, nem?

Ilyen nincs, hogy incelkedés! Ven egyátlán valami fogalmad arról, hogy mit jelent az, hogy "incel"? Mert szerintem nem .... főleg, ha igeként szeretnéd használni!

2021. okt. 27. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
"Incelkedni" a férfiak tudnak nem a nők 😃
2021. okt. 27. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Mit jelent ezba kerdes pontosan? Annyiszor belefutottam már itt de nem értem mirol szol vegulis...
2021. okt. 27. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Kevered a szezont a fazonnal. Incselkedni a nők tudnak, de az incelek férfiak.
2021. okt. 27. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Incselkedés: pajkos csábítás, utalgatás, játszadozás. Incelek: a nőket utáló, lenéző fiatal férfiak, az angol "involuntary celibacy" összevonása - olyan omagahímek, akik vagy valós, vagy képzelt okok miatt nem jutnak puncihoz.
2021. nov. 9. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, van ám katyvasz a fejedben.....
2021. nov. 10. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!