Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tolvaj Norbert párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolvaj Norbert párkapcsolati szakértő, coach szolgáltatását használta innen valaki? Ha igen milyen tapasztalatokkal, eredményekkel?

Figyelt kérdés

#Tolvaj Norbert
2024. febr. 6. 20:11
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Nekem is volt szerencsém hozzá és én sem ajánlom. Sem őt, sem magát a szolgáltatást.

Kihasználja a kétségbeesett és manipulálható embereket, akiknek az adott pillanatban csak az lebeg a szeme előtt, hogy vissza tudja hódítani az exét.

Elárulom ez nem attól fog sikerülni, hogy egy vadidegen osztja az észt, hiszen semmit nem tud sem a múltatokról, sem az exed személyiségéről. Mindössze azt a pár infót ismeri, amire az elején rákérdez.

Minden egyes személyes találkozásnál szinte végig a telefonját bújta, oda sem figyelt arra, amit mondtam.

Azt hirdeti, hogy korlátlanul kérdezhetsz tőle emailben, de annyira nem olvasta az emaileket, hogy nemhogy napokig, de hetekig nem volt képes válaszolni semmire.

Volt, hogy SOS kellett volna a "bölcsessége", de nem hívhattam fel, mert hétvége volt.

Amilyen tanácsokat csaknem 300 ezerért!!!! kínál, olyanokat bármely épeszű és ép gondolkodású ember ki tud magától találni.

Abszolút kidobott pénz.

2024. máj. 14. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy sudribunkó paraszt és kiábrándító amilyen hangnemet megenged magának. Plusz a programjának csak a neve az ex visszaszerzése, utána egy szó sem esik az exről csak arról hogy ő milyen hibákat talál a kliensben és még rúg is bele nagyokat. És persze megoldást azt semmire nem ad nem mond, mert azt a kliensnek kell tudnia.
2024. jún. 4. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!