Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolvaj Norbert párkapcsolati szakértő, coach szolgáltatását használta innen valaki? Ha igen milyen tapasztalatokkal, eredményekkel?
Figyelt kérdés
#Tolvaj Norbert
febr. 6. 20:11
2/12 A kérdező kommentje:
Mit ne? Kifejtenéd?
febr. 6. 20:36
3/12 anonim válasza:
Alapból coach (sem) alkalmas ilyen helyzetek kezelésére.
4/12 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatokat kértem, kérek, nem véleményt...
febr. 6. 22:02
5/12 anonim válasza:
Személyes tapasztalat: én egyetlen ilyen coach-ot ismerek személyesen, - nem használtam a szolgáltatásait, társaságban találkoztunk - de hát... Ő szélesebb, mint amilyen magas, kb. mindene fájt, és éppen folyamatban volt a válása, ugyanis a felesége megunta, hogy a pasi semmit nem csinál, csak pénzt kér tőle minden hónapban, és kidobta. Egy ilyen "életviteli tanácsadó" nekem inkább ne adjon tanácsokat.
6/12 anonim válasza:
5ös vicces vagy te egy az egybe róla írsz, én ismerem látásból és igen jobb lenne ha nem adna senkinek tanácsot ha a saját életét se tudja le menedzselni. könnyű úgy osztani a tanácsokat meg az észt hogy más pénzéből élsz csak ezzel meg tönkre lehet tenni más életét az a baj.
7/12 anonim válasza:
egy Tesko gazdaságos csernus koppintás a fazon aki azt hirdeti hogy ne add fel magad egy kapcsolatba de az egyetlen módszere hogy leszarozza a kliensét elveszi a maradék önbizalmát és azt sujkolja belé fel kell adnia magát meg kell változni a személyiségét ha nőt akar.
Pénzkidobás, felejtős!
8/12 anonim válasza:
A nomen est omen [ejtsd: nómen eszt ómen] latin kifejezés. Szó szerinti fordításban: „A név előjel”, „A név jósjel”. Jelentése: „Nevében a sorsa.” „A név elárulja viselőjét.” „A név maga az ember”.
Forrás: Wikipédia
Örülök, hogy segíthettem!
9/12 anonim válasza:
Az ilyen pua félék legtöbbször azért működnek, mert lökdösnek, hogy takarodj ismerkedjél, beszélgess csajokkal, menj oda hozzájuk. Legalábbis ez esett le abból a pár youtube videóból amit régen láttam, de az egy vékony egész jó alakban lévő faszi volt.
10/12 anonim válasza:
Messze kerüljétek el! Egy agresszív pöcs aki még a maradék önbizalmamat is elvette ahelyett hogy segített volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!