Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levagyok döbbenve mai "kislány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levagyok döbbenve mai "kislányokon"?!

Figyelt kérdés

Most kezdtem el tanítani egy középiskolában (gimiben),

Magyar tanárként.

Hát nagyon elrémíszt hogy mik vannak manapság,pedig én sem vagyok még idős mindössze 25éves,és már a 9.es kislányok póthaj,műköröm,szolárium,10-15 centis magassarkúk(ráadásul platform).

Nem tudom a szüleik hogy engedhetik el őket így iskolába,mert azért nem diszkó hogy latexben járkáljanak.

Példáil,most tanítom a 9.ben Irodalmat és nyelvtant ugye minden nap találkozom velük,van egy kiscsaj Póthaj,2kg vakolat az arcán,magassarkú, kényeskedik össze-vissza.elég rémísztő.

ti mit gondoltok erről? Szerintem egyedül a szülőt lehet hibáztatni hogy ilyen lett a gyerekéből/lányából..25N

2010. okt. 23. 12:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egy magyartanár a helyesírásával igenis mutasson példát mindenhol, mindenkor! Nem ejthet hibát!
2010. okt. 25. 18:06
 32/36 anonim ***** válasza:

Egyébként ami a legjobban sérti a fülem:

"Levagyok döbbenve"

A magyartanárom ezért kettészelt volna annak idején!

2010. okt. 25. 18:08
 33/36 anonim ***** válasza:

Az én osztályomban is vannak ilyen lányok. Póthaj, műköröm, szolárium, smink (több réteg alapozó...), magassarkú, cicanadrág ( most már csak úgy, magában egy széles övvel). Talán kihagytam valamit...

Nos, párnak közülük már végezniük kellett volna. Pár napja lett az egyik pontosan 18. Általánosságban jó jegyei vannak (doga íráskor kipuskázza, stb.), de sokat lóg és sokat hazudik. Tavaly az egész osztályt átverte, stb. Ő a legrosszabb közülük. A többi elviselhető. :D

Én nem tartozom közéjük, félreértés ne essék.

16/L

2010. okt. 28. 20:36
 34/36 anonim ***** válasza:
Mi a probléma azzal hogy : "Levagyok döbbenve" ? Ha jól nézem ez helyes kifejezés és helyesen is van írva, vagy tévedek?
2012. jan. 2. 13:00
 35/36 anonim ***** válasza:
Mert az "Le vagyok döbbenve!"
2012. jan. 3. 17:42
 36/36 anonim ***** válasza:
És melyik magyartanár tud tökéletesen helyesen írni? Eddig 4 magyartanárom volt és abból 3 helyesírási szótárakkal jött be órára és csomószor hibásan írt a táblára is.
2012. jan. 4. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!