Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levagyok döbbenve mai "kislány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levagyok döbbenve mai "kislányokon"?!

Figyelt kérdés

Most kezdtem el tanítani egy középiskolában (gimiben),

Magyar tanárként.

Hát nagyon elrémíszt hogy mik vannak manapság,pedig én sem vagyok még idős mindössze 25éves,és már a 9.es kislányok póthaj,műköröm,szolárium,10-15 centis magassarkúk(ráadásul platform).

Nem tudom a szüleik hogy engedhetik el őket így iskolába,mert azért nem diszkó hogy latexben járkáljanak.

Példáil,most tanítom a 9.ben Irodalmat és nyelvtant ugye minden nap találkozom velük,van egy kiscsaj Póthaj,2kg vakolat az arcán,magassarkú, kényeskedik össze-vissza.elég rémísztő.

ti mit gondoltok erről? Szerintem egyedül a szülőt lehet hibáztatni hogy ilyen lett a gyerekéből/lányából..25N

2010. okt. 23. 12:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ez még hagyján...

Múltkor mentem hazafelé és egy negyedikes kislány megkérdezte a másiktól hogy lefeküdt-e már valakivel...

Onnan tudom hogy negyedikesek hogy ismerem őket.

L/17

2010. okt. 23. 12:16
 12/36 anonim ***** válasza:
Üdv a 21. században.
2010. okt. 23. 12:24
 13/36 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a szülők a hibásak, hogy engedik ezt a roppant felnőttes stílust a gyereknek. Mondhatnám azt is, utat nyitnak a gyerek plázar*bancosodása felé. A gyerek szemszögéből pedig értékrendi torzulás a fő probléma, és ezzel egymást fertőzik meg. Aki nem műanyag miszp*csa, az kilóg a sorból, azt megvetik, az nem felnőttes, az ciki. Ergo egymást überelik, ebből adódóan ez csak rosszabb lesz.

Ebben a világban nehéz tanárnak lenni, sok sikert hozzá!

2010. okt. 23. 12:24
 14/36 anonim ***** válasza:

Én is meglepődtem, milyen rossz a helyesírásod. Én ezen akadtam ki..

Lehet, hogy tanítanom kellene? Hmmm

2010. okt. 23. 12:27
 15/36 anonim ***** válasza:
Ez rémisztő! Amerikában TALÁN ez a divat, de ott nálatok nem hiszem.
2010. okt. 23. 12:33
 16/36 anonim ***** válasza:

na akkor egy kegyelemdöfés:

[link]

2010. okt. 23. 12:34
 17/36 anonim ***** válasza:
Sajna ez van. F/17
2010. okt. 23. 12:50
 18/36 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy magyar tanár vagy, elég szörnyű a helyesírásod...
2010. okt. 23. 13:01
 19/36 anonim ***** válasza:
Ez tényleg borzasztó, de viszont a pedofilok azok iránt vonzódik, akiken még nem alakultak ki a másodlagos nemi jellegek.
2010. okt. 23. 13:08
 20/36 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van ! undorítóak szerintem ezek a lányok :\
2010. okt. 23. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!