Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tabu a másik/saját telefonja/g...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabu a másik/saját telefonja/gépe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?

Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)

Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?

Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?

jan. 15. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
50-baromsag ez, persze.
jan. 15. 17:24
 52/72 anonim ***** válasza:
Hadd kamuzzon, igazi Edricus féle fabulálás. :D Szerintem vicces.
jan. 15. 17:25
 53/72 anonim ***** válasza:
0%
Azért az sem mindegy, ki a férfi és ki a nő a történetben.
jan. 15. 17:27
 54/72 anonim ***** válasza:
96%
#52 ez a kétpipás nem Edricus hanem a finomságos pedó. Felismerni az erőszakosságáról meg a "kaniról" és a "viselősről".
jan. 15. 17:28
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

52

Ez nem Edricus.

jan. 15. 17:31
 56/72 anonim ***** válasza:
Hiszek nektek, csak valahogy nagyon ráj hajazott a kitartó ostobaság, amit letolt.
jan. 15. 17:35
 57/72 anonim ***** válasza:
0%
(54.-nek, mert tudom, hogy szereti!:) https://www.youtube.com/watch?v=MPywGQPLJPo)
jan. 15. 17:39
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki simán belenézhet a másik telefonjába, a poén az h sose nézzük egymásét 😃 bízom benne,tudom h nincsenek nőügyei, és ő sem néz az enyémbe, ő is bízik bennem. Ha úgy érezném h vaj van a füle mögött belenéznék, de egyébként nem érdekel. Sztem ez így normális.
jan. 15. 17:58
 59/72 anonim ***** válasza:
83%
Imádom, hogy azok vergődnek legjobban az ilyen témákon akiknek sose volt és sose lesz párkapcsolatuk 😂😂😂
jan. 15. 18:00
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézhet bele a telefonomba a férjem, és én sem nézegetem az övét.
jan. 15. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!