Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tabu a másik/saját telefonja/g...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabu a másik/saját telefonja/gépe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?

Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)

Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?

Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?

jan. 15. 14:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, 100%-ban tabu.
Nyitott, bármikor hozzáférhet.
Igen is meg nem is, latszik ki irt nekem es nyiltan beszelek róla, de soha nem engednem, hogy hozzaerjen.
41 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
86%
Nincsenek titkaink a férjemmel, nincs kódolva egyikünk telefonja sem. De nem is nyúlkálunk a másikéba, soha. Nekem az olyan alpári, kutatni az üzenetei közt míg fürdik, ne már...
jan. 15. 14:30
 2/72 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm, ha gyanusítgatnak. Márpedig, ha kutakodik a telefonomban, az arról szól, hogy nem bízik bennem.

Soha nem volt gondom azzal, hogy a másik tudja a kódom, jàtszon a telefonomon, vagy írjon, hívjon vissza bárkit, ha épp nem érek rá és megkérem.

De, ne turkáljon benne. Ha bizalmatlan a másik, akkor semmit nem ér a kapcsolat.

jan. 15. 14:32
 3/72 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy alpári, de én így buktattam le az exemet. Sejtéseim voltak, be sose vallotta volna. Megkíméltem magam egy még nagyobb pofáraeséstől.
jan. 15. 14:33
 4/72 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak lehet nem turkálok bele, nem olvasok bele a párom telójába! Egy leírt szó okozhat olyan félreértést ami után nagyon nehéz rendezni a sorokat pedig lehet, nem abban az értelemben írta le mint amiben én olvanám. (persze vannak egyértelmű irományok de ez már más kérdés)

Nekem is vannak titkaim (pl ez ,hogy itt vagyok ez is) de próbálom úgy csinálni hogyha bele is nézne a telóba ne lehessen észre venni.

jan. 15. 14:34
 5/72 A kérdező kommentje:

1, koszonom a valaszodat!

Pont ezaz, hogy nem amikor furdik, hanem nyitott, mint nalatok azaz ha eppen nincs nalad a sajatod akkor hozza nyulhatsz a másikéhoz megkeresni valamit a neten. Nem azert, mert az uzenetei kozott akarsz kutakodni. Pont nem is fog eszedbe jutni kutakodni, ha ennyire nyilt, mert tudod nincs tikta. Akkor fog eszedbe jutni kutakodni amikor minden kódolva van es semmihez nem nyulhatsz es semmit nem lathatsz es rejtegeti.

jan. 15. 14:34
 6/72 anonim ***** válasza:
34%

Ha gyanús dolgok lennének, nyilván én is belenéznék.

De mivel simán otthagyja a telefonját és amúgy sincsenek fura dolgai, erre írtam, hogy csak úgy l'art pour l'art alpárinak tartom a kutakodást.

jan. 15. 14:35
 7/72 A kérdező kommentje:
2, ugyanazt valaszolnam, mint 1-nek. Akinel ennyire nyitott a dolog ott soha senki nem fog kutakodni.
jan. 15. 14:36
 8/72 A kérdező kommentje:
3, nalatok rejtegette alapbol a telefont vagy nyiltan ki volt teve, lathattal mindent?
jan. 15. 14:37
 9/72 anonim ***** válasza:
91%
Nem rejtegette, az túl gyanús, nyilván. De nem is volt levédve nagyon. Ostoba módon belépve maradt a facebookjában, ott meg hát voltak bizonyos üzenetecskék...
jan. 15. 14:38
 10/72 anonim ***** válasza:
26%

Férfiként.

Soha nem kutakodtam, egyik barátnőm után sem, de az gyanús, ha valaki nem adja meg a kódot, és nem engedi a GPS figyelést. Oda-vissza természetesen!

És az a legérdekesebb, amikor van 2 ember, közösen beugranak egy 20-30 évig tartó hitelbe, gyerekeik is vannak, de nem tudják egymás jelszavait, kódjait.

jan. 15. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!