Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu a másik/saját telefonja/gépe?
Sziasztok!
Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?
Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)
Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?
Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?
40
Miféle logika ez? Amúgy a pasim szerencsére nem ilyen ostoba, úgyhogy részemről tárgytalan, de azért elmagyarázhatnád, hogy mi az isten köze van a laptopom kódjának a lakáshitelhez. XD
41.
BIZALOM.
Ha te, annyira nem tisztelsz, és annyira nem bízol bennem, hogy láthassam a telefon kódod..., amin ugye nem irkálsz más kaniknak(?), akkor én miért és hogyan bízzak rád egy 40 éves hitelt? És honnan tudjam, hogy tőlem lettél-e viselős?
Viselős XD Ok boomer...
Amúgy erre annyi lenne a válaszom, hogy páros lábbal rúgdalnálak ki az életemből. :D
De tényleg nincs mit mondjak. Aki ennyire ostoba, azzal távoli viszonyt sem ápolok, nemhogy pénzügyi terhet vállaljak vele közösen.
45.
Nem vicc! Lement a riport a TV-ben 2-3 éve. (Ha valaki tud hozzá linket, kérem írja be, keresem egy ideje!)
Felvetődött, hogy az állam, már a születéskor, csináljon minden babának apasági tesztet, egészségügyi és jogi okok miatt.
Erre egy nőjogi képviselő, kétségbeesett hangon elmondta, hogy ez esetben legyen ott biztonsági őrség, mert annyi "kakukk fióka" születik idehaza, hogy ott rendszeresek lennének a verekedések, támadások, balhék.
Nem vicc, ez tényleg volt egy riportban!
(Több ismerős is megcsináltatta, persze a csaja tudta nélkül.)
Sosem csaltam meg a páromat, még csak munkahelyi flörtökbe meg efféle "ártalmatlan" odlgokba sem megyek bele. De ha tudomásomra jutna, hogy a pasim ellenőrizget, abban a pillanatban meneszteném.
És igen, volt kicsit bizonytalanabb barátom, akivel meg tudtuk beszélni, hogy miért érez féltékenységet. De ő HOZZÁM jött a bajával, NEKEM mondta el, hogy mi bántja, ezért EGYÜTT meg tudtuk beszélni. Azt, aki ellenőrizgetni akar és kutakodik utánam, lehúzom a vécén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!