Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu a másik/saját telefonja/gépe?
Sziasztok!
Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?
Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)
Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?
Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?
27, a kártyám pinkódját senkinek nem adom ki. Ha házasságig jut a dolog (közös hitel, gyerek eleve csak ott jöhet szóba nálam) úgyis közös kassza lesz, közös kártyával.
Van kocsim, nem szorulok máséra, nem is szeretem másét vezetni. Ettől függetlenül, nem zavarna, hogy a kocsiban van gps, mert, ha ellopják, lerobbanok valahol, balesetet szenvedek, nem árt. Életvitelszerűen nem használnám más autóját.
A gps megfigyelés szerintem beteges. Ha olyan párom lenne, aki valóban nem azért nézegeti, mert, mi van, ha nem is ott vagyok, ahol mondom, akkor lehet belemennék. A húgomnak megnyugvás, mert félt minket. Jobb szereti, ha látja a szeretteit. Nem csak a párját. De, azért gps kapcsolatot megosztani, mert "a bizalom alapja az ellenőrzés" azt betegnek tartom.
42
"BIZALOM."
Pont te nem bízol a párodban. Vicces vagy.
Persze, majd hozzáférést adok a teljes bankszámlámhoz egy ilyen alaknak. Neked elmentek otthonról.
"Lehet anyázni, meg lepontozni, de miért is írjak alá milliós hitelt egy nővel, aki annyira nem tart, hogy megadja a kártya PIN-t?"
He??? Te komolyan a bankkárty pin-jét elkéred? Volt már olyan balek, aki megadta és elviselte a kontrollálási kényszered?
Közös hitelt én sem veszek fel. Kizárólag házasságban, de az egy teljesen más dolog.
VOlt már neked egyáltalán nőd? :D
Nálunk otthon nem volt szokás a másik seggébe mászni, és mindenkinek megvoltak a saját eszközei. Filmekben sem értem soha, amikor tesók egymás naplóján élvezkednek, engem baromira nem érdekelt, a tesóm miket írogat, őt sem, hogy én mit.
Talán innen jön, hogy én nem értem azt sem, akik teljesen ártatlanul "valamit" meg akarnak nézni a neten, és lusták elmenni a saját telefonjukért a másik szobába. Nem szeretek a párom táskájába sem belenyúlni, utálom, mikor megkér, hogy vegyek ki valamit belőle, inkább odaviszem neki az egészet.
Ez a telefonos turkálás meg... nem. Nekem ez túl izzadtságszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!