Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu a másik/saját telefonja/gépe?
Sziasztok!
Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?
Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)
Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?
Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?
Ááááááááááá!!!
>:)
27. vagyok, a lepontozás meg, de nem tud választ írni senki. Tehát, igazam van!
Ááááááááááá!!!
>:)
27. vagyok, a lepontozás megy, de nem tud választ írni senki. Tehát, igazam van!
Egyikünknek sincs titkolni valója, viszont kölcsönösen megadjuk egymásnak a személyes teret.
Nem kértem még számon rajta se a telefonja, se a számítógépe tartalmát, mert egyszerűen bunkóságnak és tolakodónak érezném, ő pedig jogosan érezné úgy, hogy bizalmatlan vagyok felé. Mindenkinek megvan a joga a magánszférájához. Ha éppen írok valamit és vicceskedve belenéz a beszélgetésbe, az nem különösebben zavar, legfeljebb ha a húgommal vagy egy barátnőmmel beszélünk valami intimebb témáról; viszont ha nyújtaná a kezét, hogy azonnal adjam oda a telefonomat, mert végig szeretne rajta menni, azt már nem tűrném el neki.
Volt, hogy az ő laptopjáról intéztem valamit, és nem zavarta a dolog, ahogyan olyan is volt, hogy ő vette fel a telefonomat, és az se zavart. Előfordulnak ilyen esetek, de emellett tartjuk magunkat ahhoz, hogy mindkettőnknek kijár a magánélet egy olyan szelete, ami csak a miénk. Hogy mást ne írjak, mindketten írunk naplót, de sose olvasunk bele a másikéba, annak ellenére, hogy számtalan lehetőségünk lenne rá.
26/N
20 év alatt talán 10szer volt a kezemben a férjem telefonja, akkor sem néztem bele. El nem hiszed mennyire nem érdekel.
Felvenni sem szoktam helyette ha hívják és nincs ott.
Egyik válasz sem illik rám nem is szavaztam.
27
Én sem várom el, hogy megadja a kódjait. Amellett ugyanannyit keresünk, tehát nincs miért ne bízzunk egymásban.
"de az gyanús, ha valaki nem adja meg a kódot, és nem engedi a GPS figyelést. Oda-vissza természetesen!"
Repülnél is azonnal, ha ilyent kérnél. És nem azért, mert bármi gyanúra adó dolgot csinálnék.
Nem arról van szó, hogy a párom NEM TUDHATJA, hogy hol vagyok vagy mit csinálok. Bármikor szívesen válaszolok ezekre a kérdésekre, sőt legtöbbször anélkül mesélek ezekről, hogy külön érdeklődne.
Éppen ezért, ha tudnék vezetni, akkor elvinném az autót.
De nem, nincs hozzáférése a telefonomhoz és a laptopomhoz, és nem is lesz. Én sem érzek ingerenciát arra, hogy ellenőrizgessem őt, márpedig mi egyéb oka lehet annak, hogy tudja a jelszavaimat? Mindkettőnknek van két telefonja és két laptopja (céges eszközök). A sajátunkat használjuk és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!