Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu a másik/saját telefonja/gépe?
Sziasztok!
Nagyon megoszto kerdes, hogy mennyire tabu a parotok/hazastarsatok telefonja vagy ti mennyire feltitek a sajatotokat?
Sokszor olvasom, hogy az olyan, mint a fehernemu es ne nyulkaljon benne (bar egymas fehernemujeben szoktak a parok nyulkalni) :)
Masoknal pedig egyaltan nem gond ez. Hogyis van akkor a dolog?
Megmondom oszinten amikor nekem voltak titkaim regi kapcsolataimban akkor en is dugdostam es takargattam, de igazan jo kapcsolatban egyaltaln nem erdekelt volna az sem, ha mindenbe belenyul. Mostmar felnott emberkent pedig vegkepp azt gondolom egy hazassagban/egyuttelesnel nem szabadna, hogy a telefon egy titkos dolog legyen. Vele osztom meg az agyam, az etelem, minden belso gondolatomat, egyutt tervezzuk a jovot, egymast apoljuk es akkor a telefon ertesitesei le vannak kodolva? Mit gondoltok errol? Legyen mindenki telefonja tabu vagy nem zavarna ha ranezne a masik?
Nálunk senki nem követ senkit. Fel sem merül.
Ez miért hasznos amúgy? Leszámítva, ha 0,001 eséllyel pont eltűnnék és akkor tudnának merre kerestetni.
23 vagyok*
Nem dugiszálom, nem némítom le meg ilyenek..
"Akinek nincs takargatnivalója, azt nem feszélyezi ha a társa hozzáfér a telefonjához."
De, pl engem.
Komolyan! És tényleg ne trollkodjátok el a választ!
Ha nem adod meg a párodnak a kódot/jelszót, érted, akkor te milyen alapon várod el tőle a bizalmat, egy nagyobb dologban? Pl. hitelfelvétel, gyerekvállalás, anyud hozzátok költözése,...
Lehet anyázni, meg lepontozni, de miért is írjak alá milliós hitelt egy nővel, aki annyira nem tart, hogy megadja a kártya PIN-t?
Ja! És akkor ugye nem kell a kocsim sem, ha tudod, hogy van benne GPS, amit 0-24-ben látok, ugye? >:)
Mi tudjuk egymás feloldókódját és néha szoktuk is egymás telefonját használni (pl. játék).
Van egy laptopunk is, ott is mindketten be tudnák lépni egymás fiókjaiba, de minek? Ez akkor jó, ha mondjuk valamelyikünknek szüksége van mondjuk egy e-mail tartalmára, de nincs itthon, a másik meg igen. Sosem kutakodtunk egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!