Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lendültetek túl azon, ha egy kapcsolat vagy személy valamiben nagyon sokat adott, csúcs volt?
Elég egyszerű túllendülni ezen
Ha volt egy ilyen akkor mással is lehet ilyen. Mivel nincs olyan hogy csak egyetlen ember rendelkezzen adott tulajdonságokkal
Igen, a mostani kapcsolatom ilyen.
Annyi a különbség, hogy teljesen élhető, ezért fennáll, viszont jövőkép tekintetében nem működik.
De a nagy szerelem, intellektuális partnerség, brutálisan jó szex, erős összetartozás miatt nem vagyunk képesek kilépni belőle.
5
Az, hogy férfiak vagyunk mindketten.
Nem így képzeltük a dolgokat, hanem úgy, hogy egy nő lesz az igazi, és saját családunk lesz.
Ebben pedig egymást akadályozzuk, de ez van, nem tudunk jelenleg tenni ellene.
Nem fog itt belém rúgni senki.
Kár próbálkozni.
Egy kisgyermek (nem saját) jövőjéért megérte. Feltudott nőni az édesapjával.
Még ha tudtam is, hogy igy soha többet senkivel.
A kárpótlást már megkaptam.3x akkorát mint amekkorát én tettem. Ahogy a helyreállásomat, megnyugvást is, és a békémet is ez ügyben..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!