Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lendültetek túl azon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lendültetek túl azon, ha egy kapcsolat vagy személy valamiben nagyon sokat adott, csúcs volt?

Figyelt kérdés
Félek, ez után minden alulvállalás vagy annak fog tűnni, mindenki kevesebb, meg se közelítik. Persze, valamiért mégse volt a kapcsolat tökéletes/élhető, hiszen akkor még most is fennállna. Volt már hasonló élményetek, hogy mi van, ha soha senkivel nem lesznek már olyan csodás, tartalmas beszélgetések, vagy olyan intellektuális vagy ágybeli partner, vagy azt a bújósságot, szeretgetést mástól nem fogom megkapni stb.
jan. 7. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
"Persze, valamiért mégse volt a kapcsolat tökéletes/élhető, hiszen akkor még most is fennállna."-ez a lényeg. Hogy már nem vagytok egy pár. Ha eszedbe jutnak a jó dolgok, emlékeztessen magad a rosszra is. Amiért nem működött. Az is elég, ha ő nem akart téged, az egy alapfeltétel. Persze, fájni fog, el kell gyászolni. Ne is ugyanolyan keress, hanem olyat, akivel működik.
jan. 7. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Normálisan, pontosan ahhoz tartottam magam amit írtál, hogy mégse volt tökéletes elvégre vége lett.
jan. 7. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Elég egyszerű túllendülni ezen

Ha volt egy ilyen akkor mással is lehet ilyen. Mivel nincs olyan hogy csak egyetlen ember rendelkezzen adott tulajdonságokkal

jan. 7. 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

Igen, a mostani kapcsolatom ilyen.

Annyi a különbség, hogy teljesen élhető, ezért fennáll, viszont jövőkép tekintetében nem működik.

De a nagy szerelem, intellektuális partnerség, brutálisan jó szex, erős összetartozás miatt nem vagyunk képesek kilépni belőle.

jan. 7. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
4-mi a baj a jovokeppel?
jan. 7. 18:46
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

5

Az, hogy férfiak vagyunk mindketten.

Nem így képzeltük a dolgokat, hanem úgy, hogy egy nő lesz az igazi, és saját családunk lesz.

Ebben pedig egymást akadályozzuk, de ez van, nem tudunk jelenleg tenni ellene.

jan. 7. 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

🫨

Hűha, meleg a pite.

jan. 7. 18:51
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem fog itt belém rúgni senki.

Kár próbálkozni.

jan. 7. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:
24%

Egy kisgyermek (nem saját) jövőjéért megérte. Feltudott nőni az édesapjával.

Még ha tudtam is, hogy igy soha többet senkivel.

A kárpótlást már megkaptam.3x akkorát mint amekkorát én tettem. Ahogy a helyreállásomat, megnyugvást is, és a békémet is ez ügyben..

jan. 7. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
*A kárpótlást nem anyagi, mielőtt félreértené bárki
jan. 7. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!