Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lendültetek túl azon, ha egy kapcsolat vagy személy valamiben nagyon sokat adott, csúcs volt?
Ne kötözködjetek a 4-essel! Legalább elmondja,hogy boldog és szeretik egymást a párjával,kölcsönösen.
Nem sokan mondhatják ezt el magukról,akik kapcsolatban élnek.Igenis,ha két ember így szereti magát,az csak tiszteletet érdemel.
Írom ezt úgy,hogy én is férfi vagyok, a legnagyobb szerelmem férfi volt,sajnos nálunk nem volt csak három éves ez a szakasz.Soha senkitől nem kaptam meg azt,amit a volt barátom megadott,lelkileg,intellektusan,testileg.
Innen is kívánom a 4-esnek,hogy továbbra is legyenek boldogak és szeressék egymást ! Ha szeretet van, akkor semmi más nem érdekes,semmi !
Nekem olyan volt, hogy az első barátommal rossz volt a szex, amit csak később realizáltam, mert ugye előtte 0 tapasztalatom volt, csak éreztem, hogy valami nem jó, kevés is és ha van is nem tart sokáig és az a pár perc se jó érzés. Aztán a második barátommal már jó volt, de csak nekem, ő megmondta egy idő után, hogy neki szar. A harmadik barátommal meg végre jó volt minden és a vele való szakításkor féltem, hogy nem lesz senki, akivel jó lehet. De lett több is :D
Okkal szakítotok, és bármikor jöhet jobb :) Ha nem a következő, akkor z utána lévő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!