Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lendültetek túl azon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lendültetek túl azon, ha egy kapcsolat vagy személy valamiben nagyon sokat adott, csúcs volt?

Figyelt kérdés
Félek, ez után minden alulvállalás vagy annak fog tűnni, mindenki kevesebb, meg se közelítik. Persze, valamiért mégse volt a kapcsolat tökéletes/élhető, hiszen akkor még most is fennállna. Volt már hasonló élményetek, hogy mi van, ha soha senkivel nem lesznek már olyan csodás, tartalmas beszélgetések, vagy olyan intellektuális vagy ágybeli partner, vagy azt a bújósságot, szeretgetést mástól nem fogom megkapni stb.
jan. 7. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#6: De más országban össze lehet házasodni, sőt gyermeket adoptálni.
jan. 7. 19:00
 12/16 A kérdező kommentje:
3: ha volt már ilyen, mással is lehet ilyen. Nálam ez az érzés nem jön, mit lehet ez ügyben tenni? Nem sürgetném, ráérek, de már évek óta.
jan. 7. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
én láttam már arra példát hogy nőnek sikerült tovább lépni hasonló esetben a következő palinak még jobban be kellett dobni magát amire hajlandó is volt.
jan. 7. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Én inkább attól tartok, hogy olyat nem találok, aki úgy megérti bizonyos dolgaimat vagy elfogadja, mint az exem anno. Pl. azt, hogy nincsenek barátaim (mármint ismerősök vannak, akikkel néha eljárok ide-oda, de olyan nagybetűs BARÁT nincs... meg olyan baráti meg haveri társaság sincs, akikkel gyakran töltenék időt). Sokaknak ez intő jel / red flag pl.
jan. 8. 01:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne kötözködjetek a 4-essel! Legalább elmondja,hogy boldog és szeretik egymást a párjával,kölcsönösen.

Nem sokan mondhatják ezt el magukról,akik kapcsolatban élnek.Igenis,ha két ember így szereti magát,az csak tiszteletet érdemel.

Írom ezt úgy,hogy én is férfi vagyok, a legnagyobb szerelmem férfi volt,sajnos nálunk nem volt csak három éves ez a szakasz.Soha senkitől nem kaptam meg azt,amit a volt barátom megadott,lelkileg,intellektusan,testileg.

Innen is kívánom a 4-esnek,hogy továbbra is legyenek boldogak és szeressék egymást ! Ha szeretet van, akkor semmi más nem érdekes,semmi !

jan. 8. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt, hogy az első barátommal rossz volt a szex, amit csak később realizáltam, mert ugye előtte 0 tapasztalatom volt, csak éreztem, hogy valami nem jó, kevés is és ha van is nem tart sokáig és az a pár perc se jó érzés. Aztán a második barátommal már jó volt, de csak nekem, ő megmondta egy idő után, hogy neki szar. A harmadik barátommal meg végre jó volt minden és a vele való szakításkor féltem, hogy nem lesz senki, akivel jó lehet. De lett több is :D

Okkal szakítotok, és bármikor jöhet jobb :) Ha nem a következő, akkor z utána lévő.

jan. 8. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!