Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik teljesen eltartják úgy a barátnőjüket hogy gyerek sincs, azok mit élveznek ebben? Mi ebben a nekik jó?
A nő szempontjait értem, tök kényelmes hogy valaki más mindent megteremt nekik, ez oké.
De a pasinak ez miért jó? Egy csomó normális nőt is találni, aki hajlandó közösen vállalni a terheket és nem kell eltartani mint egy gyereket.
F/33

Komolyan kérdem, hogy miért van mindenki ennyire ráállva a gyerek témára?
Ha nincs gyerek, akkor csak eltartott nőkről, hereéletről tudnak sokan gondolkodni?
A gyerek mindenre megoldás lenne?

A nők megadják azt a kegyet a férfiaknak, hogy fizethetnek, ezáltal van egy minimális becsületük az otthonukban.
Egy nő sem tisztel olyan férfit, aki még erre sem képes.
Legtöbb nő így áll hozzá: 50-50 kapcsolat: szingli vagyok.

Nálunk ez a helyzet, de közös döntés, ugyanis én a szakmámban 10 óra munkával töredékét keresném, mint ő.
Semmi baj, vezetem a háztartást, alkalmi dolgozok (szitterkedés, takarítás), és van hobbim, amiből profitálok.
Akinek meg nem tetszik - magánügy ;)

17-es, miért gondolod azt, hogy minden nő akar gyereket? :D
Én pl nem. Kizárt, soha semmilyen körülmények között.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!