Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik teljesen eltartják úgy a barátnőjüket hogy gyerek sincs, azok mit élveznek ebben? Mi ebben a nekik jó?
A nő szempontjait értem, tök kényelmes hogy valaki más mindent megteremt nekik, ez oké.
De a pasinak ez miért jó? Egy csomó normális nőt is találni, aki hajlandó közösen vállalni a terheket és nem kell eltartani mint egy gyereket.
F/33

Nagybátyám mindig azt mondta, mire hazaér, van kaja és valaki megengedi neki a fürdővizet.
Szerintem nála ez ilyen ego dolog.
Az ilyen otthon unatkozó barátnők gyakrabban szokták megcsalni is a pasikat amúgy.
Meg mivel nem nagyon vannak igazi problémáik, gyártanak álproblémákat, magyarul hisztiznek.

nem tartok el nőt emberként kezelem, külön kassza én és ő is arra költ amire akar.
rezsit nem kell felezni azt fizetem, nem nő meg a fogyasztás annyival hog akkor ezen garasoskodjak.
nyilván ha megszorul akkor ki segítem kissebb összeget vissza se kérek csak nagyobbat. de normális nőnél ez sem gond.
mind ez oda vissza működik akkor minden jó :)

A volt páromnak is ez volt a terve, hogy miért? Mert akkor nem lettem volna emberek között annyit, nem lett volna annyi esélye, hogy esetleg összejövök valakivel a munkahelyen, neki az volt a jó, ha én csendben otthon ültem, még azt is rossz szemmel nézte ha a gyerekkori barátnőmmel (kettőtől el is tiltott, mert "rossz hatással vannak rám" (krvára nem!)) elmentem vásárolni munka után...
Szóval neki pl ez lett volna a jó benne, hogy teljesen elszigeteljen másoktól.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!