Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik verziót választanád, és miért?
Elméleti kérdés nyilván.
Megjelenik előtted a jó tündér, a dzsin, vagy Isten, vagy amit akarsz.
És tesz egy ajánlatot. Választhatsz 3 opció közül a párkapcsolataidat illetően.
A.: Marad minden a régiben. Ennyi.
B.: A mostani eszeddel és képességeiddel, visszamehetsz 5 perccel az elé, amikor találkoztál álmaid nőjével/pasijával. És ha akkor nem léptél, most megteheted, vagy ha léptél, és összejöttél vele, akkor később elkerülheted azt, ami miatt szakított veled. Vagy ha hiba volt lépned, akkor most elkerülheted őt.
C.: Üres lap. Egyedül vagy. Nincs párod, sem gyereked. Sem a velük járó gondok. 0-ról kezdhetsz mindent.
NÉVTELEN fórum, nem kell hazudni! Magadnak pláne nem!
A
Néha meg tudnám fojtani a férjemet egy kanál vízben, de többségében azért jól megvagyunk. A gyereket meg semmiért nem adnám.
B
Párom tavaly halt meg🕊. Megakadályoznám.
23.
:(
Nálam mindenképp a B opció. Még sejteném is hova, melyik nőhöz vinne vissza, jó rég volt :) Azt is tudom mik voltak a hibák, és azt is sejtem mennyire más életem lett volna, ha akkortájt úgy alakul hogy összejövünk.
Remélhetőleg később nem bánnám meg, és nem akarnám lecserélni inkább a C opcióra a helyzetet. Mert az elég irónikus lenne.
C. de akkor ne is legyen senkim. Jobb egyedül :) (mondom ezt úgy, hogy van barátom, szeretem, de néha az idegeimre megy).
B opció - álmaim férfija 13 éve az, akkor nem léptem, csak csókolóztunk, de ennyi. Nem tudom, összejönnék-e vele. Így, plátóinak, örök "szerelemnek" nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!