Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik verziót választanád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik verziót választanád, és miért?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés nyilván.

Megjelenik előtted a jó tündér, a dzsin, vagy Isten, vagy amit akarsz.

És tesz egy ajánlatot. Választhatsz 3 opció közül a párkapcsolataidat illetően.

A.: Marad minden a régiben. Ennyi.

B.: A mostani eszeddel és képességeiddel, visszamehetsz 5 perccel az elé, amikor találkoztál álmaid nőjével/pasijával. És ha akkor nem léptél, most megteheted, vagy ha léptél, és összejöttél vele, akkor később elkerülheted azt, ami miatt szakított veled. Vagy ha hiba volt lépned, akkor most elkerülheted őt.

C.: Üres lap. Egyedül vagy. Nincs párod, sem gyereked. Sem a velük járó gondok. 0-ról kezdhetsz mindent.

NÉVTELEN fórum, nem kell hazudni! Magadnak pláne nem!

2023. dec. 3. 19:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kiegészítve azzal,hogy belekóstoltam a jövővel kecsegtető bájitalba,abból még többet szeretnék és hogy ne csak iszogatás legyen a vége!❤️
2023. dec. 3. 19:42
 12/26 anonim ***** válasza:
34%

D-t választom, azt hogy legyek egészséges lelkileg, ne legyek zolpidemfüggő és ne emlékezzek semmi olyan dologra, ami miatt megőrültem.

Ja, és apám legyen allergiás az alkoholra, de ez csak viccből kívánnám.

2023. dec. 3. 19:43
 13/26 October15 ***** válasza:
0%

10.: Literális időutazásról beszélünk, nem arról hogy az eddigi személyiségfejlődésed megy a kukába.

A A A A A A A komolyan? Azt mondjátok hogy a konkrét időutazás és az esetleges hited BIZONYÍTÁSA az így lófsz? :D Bro még az ingyen retry nélkül is jó deal.

2023. dec. 3. 19:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

B.

Akkor most, 32 évesen nem rohadnék egyedül, teljesen kilátástalanul, egyre jobban rettegve, hogy mi lesz, ha anyámék "elmennek", és már tényleg nem marad más nekem, csak a kutyáim meg a macskáim, ha egyáltalán még ők is.

2023. dec. 3. 19:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 Igen A, van egy szerető feleségem. Semmiért ne cserélném le/el.
2023. dec. 3. 19:56
 16/26 October15 ***** válasza:
0%
15.: Ez esetben ő ugye az álmaid nője? :D Mármint az én definícióm szerint annak kell lennie. Tehát annyi történne hogy amit eddig csináltatok azt még 1x letolod ingyen és bérmentve, az esetleges nem feltétlenül kapcsolat related szívásokat kikerülve. + Jah meg bizonyítod az időutazást és isten, az ufók, a nagyon-nagy kívánságteljesítő kígyók stb létét. :D
2023. dec. 3. 20:00
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon nehéz kérdés, de azt hiszem A. Nem szeretném elveszíteni mindazt, amiért azóta dolgoztam a kapcsolatomban, mióta elutasítottam "álmaim pasiját". Most végre kezd beérni a gyümölcse, végre lassan ki tudom mondani, hogy megérte így dönteni.

Ha vissza is megyek és megélem azt, amitől akkor elzártam magam, az valószínűleg mostanra rég szétmentünk volna. Lehet találtam volna utána mást, de most azt érzem, hogy az a kapcsolat, amiben vagyok, az olyan értéket képvisel, amit nem szeretnék eldobni.

2023. dec. 3. 20:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan férfival találkoztam, aki meg tudott ingatni a hűségemet illetően, de akkor már megszületett a nagyobb lányom, nem csaltam meg a gyerekek apját. A két gyerek újra kellene, pont ugyanez a két gyerek, és a férjemet választanám újra, pedig a másik tényleg álom férfi kategória volt. Szóval A.
2023. dec. 3. 20:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A 41f
2023. dec. 3. 20:44
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Hát nálam is az A meg a C az ugyanaz, és őszintén én már unom ezt az állapotot ,szóval B. Bár az se oldana meg sokat, mer egyszer voltam szerelmes egy lányba, de az viszonzatlan volt, de ha lenne esélyem végül is újra megpróbálnám, hátha csak az volt a baj,h túl hamar elárasztottam az érzéseimmel. 5 éve már ennek,azóta volt egy csomó csajom,barátság extrákkal meg egyebek,de egyik iránt se éreztem még 10ed annyit se,mint az az egy lány iránt. Hiába vesznek körül jó nők, ha bennem csak az az egy indított el olyan érzéseket. Azóta teljesen kiégtem,és nem tudok szerelmes lenni. Őszintén bár pokoli volt átélni a viszonzatlan szerelmet, de még ha újra az lenne a vége, akkor is inkább azt választanám, mint ezt a nihilt, ahol senki iránt nem érzek igazán semmit.
2023. dec. 3. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!