Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kapcsolat. Ti melyik verziót választanátok?
Van egy srác, vagyis az egyetlen a nagy Ő. Szerelmesek vagyunk, de ő azt hajtja hogy maradjunk csak barátok, mert neki a karriere a legfontosabb, és nem szeretné elszúrni ezt a jó kapcsolatot ami köztünk van, meg más lánnyal nem fogom látni, mert nem szeretne kapcsolatot. Nagyjából mindenhova együtt járunk, rengeteget találkozunk, beszélgetünk, egy baráti körünk van.
A) Megmondom neki, hogy nekem ez így nem megy, más srácra rá se tudok így nézni ameddig itt van mellettem, iszonyatosan szeretem, mindenről lemondok érte ha kell tényleg bármiről, mással még csak kavarni se kavarok, pedig ő megmondta, hogy azt szeretné ha továbblépnék rajt olyan értelemben... szóval hogy ne találkozzunk többet, meg ne beszéljünk egymással. ez mindkettőnknek nagyon fájna, de legalább el tudnám feledni (persze ha csak ha kibírjuk, ami nem valószínű)
B) Tovább szenvedek/szenvedünk, megmarad a baráti kapcsolat, egyikünknek se lesz senkije. jó is meg nem is.
C) Továbblépek. Neki nagyon fájna, nekem mégjobban.
D) Összejönnénk. én lennék a világ legboldogabb embere. beszéltem már vele erről, az volt a válasza h neki csak is-is lenne jó.
vélemény?
Ha akarna téged, veled lenne.. Sajnálom, ez van. Lehet akármennyire karrierista, ha így is mindent együtt csináltok, de nem akar elköteleződni melletted, az azt jelenti, hogy nem akar igazán.
Minél előbb észreveszed/elfogadod ezt a tényt, és megpróbálsz túllépni, annál kevesebbet fogsz később szenvedni, akármennyire is fáj.
Tapasztalat.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!