Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kellene egy több éves álom vagy egy pár hónapos kapcsolat között, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Én már döntöttem, csak kíváncsi vagyok, hogy más mit választana...2011. júl. 28. 21:19
1/16 anonim válasza:
én a biztosat választanám tehát a kapcsolat
2/16 anonim válasza:
Mindegy mit választasz, meg fogod bánni.
3/16 anonim válasza:
mi az hogy több éves álom? Oo kapcsolat?
5/16 anonim válasza:
Na igen, mi az a több éves álom? Valami célod? Külföld? Állás? Vagy régebbi plátói szerelem?
Nem mindegy.
6/16 anonim válasza:
Különben álom. Igaz én nem alkuszom.
8/16 anonim válasza:
Az álmot. Egy pár hónapos kapcsolatért nem éri meg feladni az álmod!
9/16 anonim válasza:
Találnék rá módot, hogy egyiket se kelljen feladnom, avagy mindkettőt megvalósíthassam. Mert az én esetemben egyik üti a másikat, mert nem működik az egyik a másik nélkül. Működik, de még sem az igazi úgy.
10/16 anonim válasza:
De tényleg mi az a több éves állom ? Ha egy kapcsolat akkor azt választanám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!