Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik verziót választanád, és miért?
Elméleti kérdés nyilván.
Megjelenik előtted a jó tündér, a dzsin, vagy Isten, vagy amit akarsz.
És tesz egy ajánlatot. Választhatsz 3 opció közül a párkapcsolataidat illetően.
A.: Marad minden a régiben. Ennyi.
B.: A mostani eszeddel és képességeiddel, visszamehetsz 5 perccel az elé, amikor találkoztál álmaid nőjével/pasijával. És ha akkor nem léptél, most megteheted, vagy ha léptél, és összejöttél vele, akkor később elkerülheted azt, ami miatt szakított veled. Vagy ha hiba volt lépned, akkor most elkerülheted őt.
C.: Üres lap. Egyedül vagy. Nincs párod, sem gyereked. Sem a velük járó gondok. 0-ról kezdhetsz mindent.
NÉVTELEN fórum, nem kell hazudni! Magadnak pláne nem!
Akkor a B.
Jól kimosnám a fülemet, ugyanis megszólított egy srác, aki nagyon tetszett, és nem értettem, hogy mit mond. Visszakérdeztem, de szerintem ő se értette, rögtön jött a busz és szálltunk fel.Négysávos, nagy hangzavar. Hát ennyiben maradt.
Milyen egy pancser vagyok már. :D
B visszamennék, elkerülném.
De remélem a memoriámban azért megmarad, hogy nehogy véletlen megint járjunk.
Ez esetben egy qrva nagy kígyótól kívánnék. :D
Ha esetleg nincs kívánságteljesítő kígyó akkor kitudok egyezni a megtartásával is.
Esetemben az A és a C gyakorlatilag ugyanaz, nincs sportértéke. A B-nek azért akad, bár nem tudom hogy melyik ex-hez dobna vissza mert ugyan nem volt sok de mind kimeríti a leírást. Akiknél meg nem próbálkoztam azoknál meg kinda nyomós ok volt rá lásd: korkülönbség, volt pasija és hasonlók.
Ha a kígyó benne van, hogy a C is time travel legyen akkor az, ha nem akkor B. :D
A
A B-vel semmire sem megyek, a C meg gyakorlatilag elvesz egy csomó dolgot amiért eddig dolgoztam.
A.
De ha az első házasságom nézném is, nem mondanám a B-t, mert nagyon sok boldog évünk volt és onnan van az első kisfiam aki nélkül az életem se tudnám elképzelni.
De akkor is az A. Mert most igazán jó, a második férjemmel és tőle is egy babával. Szóval A.
A C-t nem akarom megérni. A totál nihil.
Eleve a C szituációban vagyok,a múltat meg nem akarnám felül írni.Anélkül most nem tartanék ott,ahol jelenleg vagyok.
Szóval maradjon minden így.Legyen az A opció!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!