Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon beolvasások jó ötlet?
Párkapcsolat es barati kapcsolataim ha végül ne adj isten, meg kell szakítanom őket, mert mar véglegesen elromlanak, van egy rossz szokásom, hogy beolvasok az illetőnek, ami sosem segít sőt elmérgesíti a helyzetet, mert ragaszkodnak az ők verziójukhoz, hazugságjukhoz, amiért véget is ért a kapcsolat
Egyszerűbb volna ezeket az embereket simábban lekoptatni, de egyszerűen kikívánkozik belőlem a sérelem es beolvasási kényszer, ami nem trágár, de fölösleges. Egyszerűen reszketek fel vagyok indulva es úgy érzem, hogy ezt még meg kell mondjam es jót fog tenni, ezt az érvet es nem zárom magamba, de vegul nem tesz semmi jót, csak figyelmet adok egy embernek aki nem is érdemli meg es tagad úgyis mindent
Jobb hogy nem szorul belém a szó?
Vagy inkabb ignorálnom kéne az ilyet, de eddig nem ment
Valaki rámírt, hogy nő vagyok, vagy ferfi mert szerinte lényeges.
Nő vagyok
#15:
Gaslighonot enlegetsz már másodszor. Nárcisztikus ember mellett nem csoda. Az se, hogy hazudott, kiforgatott mindent és te saját magadat is megkérdőjelezted. De ha te írhatod másra, hogy red flag, önző a #6-os kommentben és visszaír neked a kérdező, hogy hidd el, hogy ő lenne a legboldogabb hogyha tévedne, akkor miért nem hiszed el?
#8-as kommentban részletesen elhordtad az exedet és azt írtad, hogy lehet, hogy mégse ugyanaz a szituáció, de oda tetted a végére, hogy nem kell "beolvasni" mert maradjunk meg embereknek és a jóra emlékezzünk.
Azért, hogy te így gondolkodsz, hogy te csöndben maradtál másnak még nem kötelező. Annak hatására írtam azt, hogy törlőkendő vagy és hogy a cirkuszi bolond miatt kevered a szezont a fazonnal. Mire lehordtál és én vissza. Ennyi történt.
De miután azt írtam, hogy agree to disagree te még mindig nem hagytad abba a magádét sőt most se. Akkor miről tárgyalunk tovább?
Nem vagy különb mi tőlünk, sőt a többi se. Ugyanezt csinálod mint mi, ugyanúgy vitázol. Még mindig red flagnek nevezed a kérdezőt.
Egyáltalán nem kérdezted te se meg, hogy mi vezetett ahhoz, hogy kérdést tett fel.
Nem azt írtad, hogy időpazarlás a beolvasás, hanem hogy intő jel a kérdezőre nézve.
Nyugodtan örülj annak, hogy fel vagy pontozva, hogy egyetért veled a gárda, légy boldog.
Vége lesz már végre ennek a semerre se haladó diszkurzusnak? Mert láthatóan nincs értelme. Hiszen nem vallod be, hogy te kezdted. Hogy hibáztál. Arra fogod, hogy okítani akartad. Ja persze. Úgy, hogy red flagnek nevezted miközben semmit se tudsz róla.
De rólam se és privátba hívsz, hogy öntsem ki a lelkem mintha pszichológus lennél. Holott neked nem ártana meglátogatni egyet a nárci párod miatt HA eddig nem tetted meg.
A nárcisztikust látod bennem is és a kérdezőben is. Pedig már írta, hogy hagyd békén és mégse teszed.
"De ez a ti tipusotok úgy látom, nem csoda hogy ennyire erőből triggerelődtetek a szavaimon, és fura módon csak ti ketten."
Leírtam mi az oka annak, hogy beléd álltam világosan, hányszor írjam még le?
Nem gondolod komolyan, hogy csak neked lehet véleményed és igazad, ugye?
Jaj 62 es, hagyd hogy nyugodjon békében. Hamarosan más topikokban ossza a nemlétező eszét.
Csak kihull már
Nem fogom magamat ismételni, mert parttalan vita. Leírtam mindent, aki nem elfogultan a saját igazát védi, az elolvashatta és megérthette volna mostanra. Akik viszont önkritika nélkül itt élik meg a saját frusztrációjukat, azoknak úgyis mindegy. Hiába írtam le a tényeket már korábban is, te ugyanúgy jössz sokadjára és próbálod kiforgatni ami oda van írva, meg alternatív elméletekkel állni elő. Ugyanúgy a saját egód vakít el, közelében sem volt az első 2 kommentem annak amit te a 13-asban előadtál gyalázkodást. És még utána is próbáltad előadni hogy én vagyok a hibás, amiért erre rá keményebben visszaszóltam. Hogy én provokáltalak, a visszavágás volt a támadás. Az ilyen menthetetlen.
A privátot meg okkal küldtem, felesleges ezt az oldalon élni ki ami most folyik. Tudom hogy bajod van, képzeld nekem is! Erre való a privát, itt meg a kérdésekre kéne válaszolni, a sokadik velem kötekedős és magyarázós offolás helyett.
"hogy ő lenne a legboldogabb hogyha tévedne, akkor miért nem hiszed el?"
Elhinném, ha nem pontosan azokat a típusjegyeket hozta volna, amiket. Én ezt személyes érintettség lévén kilóméterekről kiszúrom régóta. De nem bántottam őt sem eleinte, mégis nekem esett mint valami vadállat. Ez beszédes tény szintén. Ez a fajta kritikán aluli gyalázkodás, és teljes önreflexió hiánya pedig csak a ráadás. De a tévedhetetlenség menő, azt már láttam.
"De miután azt írtam, hogy agree to disagree te még mindig nem hagytad abba a magádét sőt most se. Akkor miről tárgyalunk tovább?"
Figyelj, te vagy aki újra és újra előszedi az egészet és gyalázkodik felém, meg a kérdező. Ezen nincs mit magyarázni. Volt hogy elmentem, visszajöttem 5-6 komment erről szól hogy még mindig engem szídtok. És akkor még nekem kéne meglátnom valamit állítólag, aha :) Az egyik legnagyobb tévedésed, hogy én csinálom, mert nem látsz ki a saját sértett egód mögül. Nem véletlen kérdeztem privátban amit. Én annyiban csinálom hogy partner vagyok amibe itt most belerángattatok. De már nem sokáig, mert unalmas és önismétlő.
A többire pedig bőven válaszoltam korábban is. Tartom a véleményem és álláspontom. Bár meglehetősen kezd unalmasba menni ez az egész az önismétlésekkel. És ez a legnagyobb baj ezzel a típussal is, semmit de semmit nem lehet konstruktívan megbeszélni. A sértett egó az visz mindent, ami főleg akkor gyönyörű menet ha még ráadásként igaza sincsen. De gyujtsuk fel a várost, az menő, és olyan grandiózus.
Tudod kérdező összekeversz magaddal, én már régóta nem így működöm. Próbáltam veled is többször megértetni hogy mi a baj ezzel az egésszel, de persze engem támadni könnyebb, mint önmérsékletet gyakorolni. Hogy talán nem mindig a másik a hibás, és nem mindig csak és kizárólag az az igaz amit te annak hiszel. És a legszebb az egészben, hogy még te próbálsz engem elítélni és lenézni, miközben meg a te hozzáállásod... olyan hibátlan :) És olyan őszinte, és igaz.
Nem, nem kérek tőled semmit. Viszont van ennél jobb dolgom is. Kíváncsi leszek később hova fut ki a kérdés, ha visszanézek. De csak jelzésképp mondom, olvasd vissza a kommenteket, az összes többiekét is! Hátha mégis szemet szúr valami érdekesség ebben az egész hozzáállásban, amit képviselsz. Hogy mi a megítélése, és vajon miért.
De te hogy jöhetsz ahhoz, hogy mást nevez negatív jelzőkkel, amikor oda van írva érthetően a kérdés és hogy nevetségesnek tartja az egészet?
Tanácsot kellett volna neki adni. Nem számonkérni ahogyan elkezdted a #6-os kommentben.
Tegyük fel a jó szándék vezérelt. Akkor miért hagyod abba ezt a "páratlan partalan" vitát mindkettőnkkel? Add fel! Felpontoznak téged, neked van igazad, nyugtasson meg ez a tudat.
A 2 accountot te kezdted, miért ne kaptad volna vissza a #40-es kommentelőnek? Te magad írtad hogy mindennek van következménye.
Annak is van, hogy ekézted a kérdezőt. Ha nem írtad volna azt rá akkor nem írtam volna. Ok és okozat. Szimpla.
Ha nem tetszik akkor nem tetszik, nem tudok veled mit kezdeni. Nekem se tetszik, hogy a kérdezők naponta bántsák. Ez van.
Tovább léphetünk?
Nem kell bizonygatni magadat, se ujjal mutogatni mi ránk, mutogattunk egymásra eleget már.
Írtam már, hogy egyezzünk meg abban, hogy nem egyezünk meg.
Nem fogadtad el. Most én ezzel mit kezdjek?
"Én ezt személyes érintettség lévén kilóméterekről kiszúrom régóta."
Tessék, ez az alapja az egész ostoba vitának.
Egóról dumálsz, amikor meg vagy sértődve, hogy mifélekét ír rád, de te kezdted pontosan a személyes érintettség gyanánt.
Erről papoltam a #13-as hozzászólásomban. Azután is mostanáig, hogy nem vagy rajta túl egyáltalán. Akkor is gyanúsítod a másikat amikor semmi okod nincs rá és ez nemcsak erre a kérdésre vonatkozik.
Mi az, hogy frusztráció és hogy ki bántott engem? Ez egyfajta feltételezés ugyanúgy részedről. Úgy, hogy semmit sem tudsz rólam.
Míg én tudom hála neked, hogy mi a bajod. Egyáltalán minek írtad le, hogy az exed milyen volt, gyaláztad és aztán előadtad, hogy a jó maradjon meg bennünk? Kétszínű vagy és támadsz te, mint a vadállat a vadonban.
Egyenesen felcsesz, hogy eljátszod a hibátlant, hogy te vagy Teréz anya, igazad van más meg rossz azért, mert vissza szól neked.
Nem is a pontokért írok választ egyetlen egy kérdezőnek se. Viszont úgy tűnik te ja.
Egyetlen egy árva szóval se írta a kérdező, hogy tökéletes, hogy 100%-ig igaza van, azt jegyezte le, hogy bárcsak tévedne. Ha te nem tévedsz az exszel kapcsolatban ő miért téved akkor? Másrészt én se írtam olyasmit. Sőt azt is bepötyögtem, hogy te és én is elmebetegek vagyunk. Egyáltalán nem veszem ki magam a képletből. Elismerem, hogy szándékosan kötöttem beléd a kérdező miatt.
De te nem, hogy mint a keselyű rá szálltál a múltbeli ügyeid hatására.
Nem tudom mit akarsz még, se tőlem, se a kérdezőtől. De az valószínű, hogy rád nem fog úgyse hallgatni. Elszúrtad már az elején. A jó/"jó" szándékú terved füstbe ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!