Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak születésnapjára? 29 éves, neurológus, max 40 ezer Ft-ig?
Élmény vezetés?
Nincs valami kedvenc autója?
De egyébként én a helyedben inkább kivennék pár nap szabit és elmennénk valami szép helyre, ami nem jár akkora költséggel. Akár egy túra, vagy egy utazás..
Szereti a sportot? Mert ha igen, akkor elutazni egy foci meccsre külföldre a kedvenc csapata meccsére vagy ilyenek.. te ismered, ennyi infó alapján csak találgatni lehet.
6-os. Mert miben mértjem, ha ajándékot szeretnék neki adni? Te ajándékot miből szoktál venni, nem pénzből? 😊 Diák vagyok és megvan a keretem, ezért írtam az összeget.
8-as, húde sok benned a rosszindulat. Képzeld, nem csak annyira ismerem. De fontos ténynek tartom ahhoz hogy nagyjából képet mutassak róla. Érdekli a tudomány, sport (bicikli, síelés, stb de ezzel kapcsolatban annyira felszerelt és igényes hogy én ezen a szinten nem értek hozzá annyira:( )
Érdekli az elektrotechnika, de ehhez sem értek.
Inkább lehet élményben gondolkodok ezúttal. Csak nem tudom mi az a kézzel foghatóan ajándékként adható élmény, ami ebbe a keretbe belefér. Adrenalin élmény csak olyasmi lehet, ami nem a magasban van mert a magamtól fél. Valami ötlet?
Az élményvezetés nagyon megtetszett, viszont árban nem tudom belefér e most ebbe a keretembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!