Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon beolvasások jó ötlet?
Párkapcsolat es barati kapcsolataim ha végül ne adj isten, meg kell szakítanom őket, mert mar véglegesen elromlanak, van egy rossz szokásom, hogy beolvasok az illetőnek, ami sosem segít sőt elmérgesíti a helyzetet, mert ragaszkodnak az ők verziójukhoz, hazugságjukhoz, amiért véget is ért a kapcsolat
Egyszerűbb volna ezeket az embereket simábban lekoptatni, de egyszerűen kikívánkozik belőlem a sérelem es beolvasási kényszer, ami nem trágár, de fölösleges. Egyszerűen reszketek fel vagyok indulva es úgy érzem, hogy ezt még meg kell mondjam es jót fog tenni, ezt az érvet es nem zárom magamba, de vegul nem tesz semmi jót, csak figyelmet adok egy embernek aki nem is érdemli meg es tagad úgyis mindent
Jobb hogy nem szorul belém a szó?
Vagy inkabb ignorálnom kéne az ilyet, de eddig nem ment
15-nek írtam mindezt.
Elnézést kérdező.
16 os igazad van, de ne még válaszolj ennek a frusztalt sertett véglénynek.
Ha ignorálod, tovább áll.
Szétrollkodta az egesz kérdésem a nyomorult frusztrációival. Hadd rúgja a szomszédjait
20# Ezen nem itt kellene vitázni hanem privátban, de feltételezem arra már gyáva vagy. Mindegy akkor legyen így. Bocsánat kérdező az offolásért, átvinném privátba szívesen a 20-assal de az ilyen fajtáról mint a 20as tudom hogy gerinctelen és csak itt lenne nagy a szája az alaptalan vádaskodással.
Tehát hogy kinek a válasza mennyire is volt hasznos a kérdésbe vágó.
"Ezt te írtad a kérdezőnek ISMERETLENÜL. Aztán megint kezdted a magádét:"
Ezt úgy mondod mintha a kérdezőnek minden esetben igaza lehetne abban amit érez. Pont ez lenne a lényeg, próbáltam neki rávilágítani az önkritika fontosságára. Illetve mindenki másra, aki olvassa. Jobb hely lenne a világ, ha így működnének az emberek, és kevésbé egóvezérelt - csakis az én igazam számít - üzemmódban. A legtöbb vita, félreértés és gyalázatos tett ebből következik be. Hogy emberek hisznek dolgokat, és feljogosítva érzik magukat ezen át tettekre.
"Azért írtam, hogy te vagy a red flag, hogy vedd már észre magadat."
Hazudsz, de mit is várhatok a fajtádtól, csakis ezt. " Nálam az ilyen önző és egoista viselkedés hatalmas red flag lenne." Én ezt írtam, te meg épp csak a kulcsszót hamisítotad le és hazudtad el, hogy NÁLAM. Ennyit érsz, de jellemtelen sunyi alakként mit is várhatnánk tőled. Szítsad a feszültséget ahhoz értesz.
"
Rendesen spanyol inkvizíció alá vetetted a kérdezőt a kérdéseiddel és meg le is hordtad."
Tévedsz, megmutattam a másik oldalra milyen hatással tud lenni. Kifejezetten hasznos az ilyen reakció, én mindig szoktam értékelni és felpontozni is. Mindkét oldalt ismerni kell, sőt minél több szempontot. Ellenben azzal amit te csinálsz, ami szimpla vitázás kiforgatás.
"Megint én vagyok az elmebeteg miközben habzik a szád a haragtól, "
Idejöttél és elkezdtél savazni engem baromi gáz alja módon. Viseld a következményét. Nem az a hibás aki visszaüt tudod. Vagyis de, a magadfélénél pontosan az. Nem véletlen mondtam rád amiket. És tartom is.
"Egyáltalán nem oltogatásról volt szó, hanem arról, hogy értelmes emberként elmeséli mi bántotta a saját maga érdekében, a lelki békéjét megőrizve."
Ne legyél már ekkora kétszínű idióta! Ha valakinek nekiesnek szídva, mi szokott lenni? Ő is elkezd veszekedni, nem? Vagy mint én, próbálja csillapítani, aztán ha elmebeteg egoista a másik fél mint te, akkor lesz belőle a tüske. És egyik eset se jó! A normális megbeszélés lenne a követendő út.
"Hihetetlen milyen negatív megnyilvánulásod van és ISMERETLEN embereken vezeted le, akik egyáltalán nem ártottak neked!"
Nem ártott? :D Én normálisan válaszoltam a kérdezőnek, van bennem egy kis egészséges cinizmus, de ennyi. Sokkal gázabb válaszok is szoktak lenni az oldalon. Amit te leműveltél viszont a 13-asban hogy idejöttél és elkezdtél savazni meg offolni, na az ami vérlázító és totálisan elborult elmebeteg. És akkor most magyarázod a bizonyítványod, megpróbálva hülyének nézve mindenkit.
Részemről ennyi, még túl sok karaktert is pazaroltam egy ilyen jellemtelen senkire.
23 as, a hozzad hasonló okoskodók miatt halnak meg sokan mert sok ilyen kikepzes nélkuli ül hivatalokban is es ”fair play”re hivatkozva, áldozat hibáztatást csinalnak, megy a megvert nő, összeszedve maradék energiáit es találkozik egy ilyen “fény harcosával” mint te, 8 osztályossal, es kétségekkel fogadod a szavait, ami által visszadobod a bántalmazásba.
Kételkedjen önmagában es az érzéseiben es gondolkodjon hogy ő hol tévedett !
Az ember tudja es erzi ha igazságtalanság érte, es ha nem képes ezt felmérni es nem mer bízni magában csak ha te jóváhagyod akkor pszichológus kell!
En nem azokról beszelek akik másokra kenik a hibaikat
Tűnj el mar !
Ha en tudom hogy engem igazságtalanság ért, hadd ne kelljen neked megmagyaráznom, hogy miert gondolom ezt nem is ez volt a kérdés
Nem kell tőled engedélyt kérjek semmire
Nem is a kérdésre valaszolsz
Hanem korcsolyazik az agyad
#15:
""Szerintem végig abba a hitbe volt, hogy neki van igaza."
Ezzel egyenlő:
"Már nem azért, de miből gondolod hogy minden esetben neked van igazad, és csak és kizárólag a másik hibázott?"
És a kérdező és én az önző, mert:
A kérdező egyáltalán nem trágár beolvasásról beszélt, sőt tanácsot kért.
Én meg azért, mert ellened fordítottam az egészet. Pontosan ugyanazt tettem, mint te ő vele. Úgyhogy ha már fair akarok lenni, akkor azt írom, hogy mindketten egoista elmebetegek vagyunk! :)
Agree to disagree, okay? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!