Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember tetszik egymásnak, de még nem történt semmi, tiszta vizet önteni a pohárba jó ötlet?
Nem sok konkrétumot írtál, mióta ismeritek egymást, hol szoktatok találkozni/összefutni.
Nőként is fel lehet hozni amúgy ilyesmit.
Ez így kevés. Milyen a viszonyotok? Barát, kollega, évfolyamtárs, szomszéd? Mi az a korkülönbség? Néha még 30+-al is működnek kapcsolatok, bár tényleg ritka. 5-10 év meg semmi.
Én mondjuk sose voltam szívbajos, volt hogy a csókot is kezdeményeztem. Ez nyilván rizikós, de túl sokszor nem utasítottak el :)
N
Hát...én pont most próbálok egy olyat feldolgozni, hogy a férfi akivel amúgy tudjuk, hogy tetszünk egymásnak (nem megyek részletekbe, köztünk már történtek dolgok) képtelen arra, hogy annak megfelelően viselkedjen amit mond. Mást mond és mást csinál és nyilvánvalóan saját magának se vall be dolgokat, velem meg hülyén viselkedik/viselkedett. Képtelen egyenesen kommunikálni, pedig én megtettem, nem "praktikáztam" és én vagyok a nő.
Borzasztó jó kémia de nem lesz belőle semmi, mert a másik nem egyenes. Szerintem jobb az egyenesség.
Én is hasonló helyzetben vagyok és nő. Én azért nem fogom felhozni, mert rosszul esne, ha nemet mondana, majd lesz valahogy addig pedig megőrülök.:) meg hát na, örülök, ha ezzel a férfi áll elő.
Meg azért sem kérdeznék rá, mert komoly(kapcsolat) nem lehet, végülis nem oszt, nem szoroz, ha nem lesz belőle több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!