Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha két ember nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember nagyon tetszik egymásnak, nagyon vonzódnak egymáshoz és működik a kémia is közöttük, akkor szex során is vonzónak tartják majd egymást?

Figyelt kérdés

Előfordulhat olyan hogy ha nagyon nagy a vonzalom (tehát személyesen ismerték meg egymást és nem neten kép alapján), akkor esetleg szex után már nem tetszik valamelyiknek a másik?

Vagy ez inkább csak akkor fordulhat elő ha egyikük részéről nem volt igazi nagy vonzódás csak szexelni akart?

És ha érzelmek is vannak, akkor egy esetleges nem tökéletes test sem fogja megváltoztatni a szikrát?

2022. júl. 10. 21:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonzalom mi alapján van? Ha érintés, csók megvolt, és összhang van, akkor vonzalom lesz az ágyban is. Tökéletes test nincs, ezt senki nem várhatja el, pláne, hogy ruhában is látszik, ki hogy néz ki, tehát nincs zsákbamacska, és felnőtt emberek némi bőrhibán nem akadnak ki. Ha érzelmek vannak, lesz folytatás, nyilván, ha csak 1 szex a cél, akkor jöhetnek a kifogások, de büdös parasztnak kell lenni, ha valaki ezt ki is mondja. Sokkal nagyobb gond lehet, ha te azon stresszelsz, hogy a tested nem tökéletes, és ezért nem tudod elengedni magad, és rossz a szex, mint maga a külsőd.
2022. júl. 10. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fog befolyásolni semmit az, ha ruha nélkül látjuk a másikat. Pucéron mindenki másképp mutat, ezt el kell tudni fogadni. Senki sem tökéletes, viszont, ha a vonzalom megvan, netán a szerelem is, akkor egy-két hurka, vagy "szépséghiba" nem oszt, nem szoroz 😃

31/N

2022. júl. 10. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sokat torzít a ruha, akkor biztosan meztelenül is vonzódnak egymáshoz.
2022. júl. 10. 22:08
 4/17 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad kitömött ruhákat viselni.
2022. júl. 10. 22:34
 5/17 anonim ***** válasza:
12%

Ja, még egy dolog.

Te vagy a nő, ugye.

Akkor tisztázd a férfival, hogy mennyire kedveli a melltartót, és ezt vedd is figyelembe.

Lehetőleg még a pucérkodás ELŐTT lásson téged melltartó NÉLKÜL is!

2022. júl. 10. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos. a lelki vonzalom és a testi vonzalom két külön dolog. sőt, gyakran mást tartunk esztétikailag szépnek és mást szexinek.
2022. júl. 10. 22:44
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen, azt értem hogy a kettő más. De ha tetszik egymásnak két ember, testi vonzalom is van, akkor mi történhet, ami miatt szex után esetleg már nem? Előtte is látták egymást, tehát ha akkor megvolt a kémia, akkor lehetséges hogy ez eltűnik? Mert hallottam, olvastam már ilyet. És én is ettől félek. De én is ahogyan sokan mások, ezt csak abban az esetben tudom elképzelni, ha tényleg a másik nem jelent semmit, és csak a külsőségek érdekeltek benne, és ha esetleg felszínes az ember.

De javítsatok ki ha tévedek.

De ha igazam van, az is milyen szörnyű már szex után megtudni, hogy nem jelentettem semmit a másiknak, hiszen nem fogadta el ha valami nem volt tökéletes. Ez akkora csalódás, ha mondjuk valaki érzelgősebb típus.

2022. júl. 10. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Csókolóztál már életedben, legalább 2 emberrel?

Még csak ez sem egyforma, sőt lehet nagyon rossz is. Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor miért akarsz vele lefeküdni? Célszerűbb lenne megismerni őt, és a szándékait is, nem egyből az ágyba ugrani.

2022. júl. 10. 23:11
 9/17 A kérdező kommentje:
Megismertem, nem egyből feküdnék le vele.
2022. júl. 10. 23:13
 10/17 A kérdező kommentje:
De pont ezért is kérdeztem. Mert meg van minden ami kell, és szeretnénk majd a folytatást is, legalábbis így állunk hozzá, és ő is ezt mondja. Csak nem szeretném, ha én beleélném magam, aztán koppannék.
2022. júl. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!