Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember nagyon tetszik egymásnak, nagyon vonzódnak egymáshoz és működik a kémia is közöttük, akkor szex során is vonzónak tartják majd egymást?
Előfordulhat olyan hogy ha nagyon nagy a vonzalom (tehát személyesen ismerték meg egymást és nem neten kép alapján), akkor esetleg szex után már nem tetszik valamelyiknek a másik?
Vagy ez inkább csak akkor fordulhat elő ha egyikük részéről nem volt igazi nagy vonzódás csak szexelni akart?
És ha érzelmek is vannak, akkor egy esetleges nem tökéletes test sem fogja megváltoztatni a szikrát?
Mennyi idősek vagytok?
Ha fiatalok, akkor lehet még játszani egymással, mielőtt lefeküdnétek. Akár hosszabb ideig is.
Közben fokozatosan egyre többet engednétek a másiknak.
Igen, de azt is olvastam már, pont itt, hogy attól még lehet újra próbálni mert elsőre nem jó a dolog.
Mint ha azt írták volna, ha fontos a másik akkor adunk még neki esélyt.
Hát ez megint csak nagyszerű lenne, ha egy alkalom után erre hivatkozva dobnának.
Nálam pl az első amiatt lehetne rossz, mert nem tudnám elengedni magam, zavarban lennék. Persze ez a másikon is múlik hogy az ember mennyire oldódik fel, de akkor is sok minden miatt lehet rossz. Szóval én egy alkalomból nem vonnék le örökre szóló következtetéseket. Annyi ilyen írást olvastam már itt, hogy az első sok esetben nem jó. Úgyhogy én nem is értem ha valakinek egy alkalmon múlik az egész. Lehet egy idő után jó lenne, de elszalasztanak egy jó kapcsolatot. Ha esetleg nagyon botrányos mint azt írták, akkor max nem azonnal kerítenék sort a következőre, csak egy kis idő után.
Nálam még az is van, ami miatt ilyen kérdéseim vannak, hogy én régen voltam utoljára együtt valakivel.
Szóval elég érdekes lesz, ha most majd senkinek nem leszek jó, mert tapasztalatlanabb vagyok mint mások és majd a szex után mindenki dobni fog. Ilyen lehetséges?
Ne problémázz!
Vágj bele, ha van valami, akkor meg oldd meg.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!