Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon beolvasások jó ötlet?
Párkapcsolat es barati kapcsolataim ha végül ne adj isten, meg kell szakítanom őket, mert mar véglegesen elromlanak, van egy rossz szokásom, hogy beolvasok az illetőnek, ami sosem segít sőt elmérgesíti a helyzetet, mert ragaszkodnak az ők verziójukhoz, hazugságjukhoz, amiért véget is ért a kapcsolat
Egyszerűbb volna ezeket az embereket simábban lekoptatni, de egyszerűen kikívánkozik belőlem a sérelem es beolvasási kényszer, ami nem trágár, de fölösleges. Egyszerűen reszketek fel vagyok indulva es úgy érzem, hogy ezt még meg kell mondjam es jót fog tenni, ezt az érvet es nem zárom magamba, de vegul nem tesz semmi jót, csak figyelmet adok egy embernek aki nem is érdemli meg es tagad úgyis mindent
Jobb hogy nem szorul belém a szó?
Vagy inkabb ignorálnom kéne az ilyet, de eddig nem ment
Ja, mert neked nem eleg egy kérdésre válaszolni, neked el kell jatszani bábjátékkal fűszerezve, hogy mi vezetett a kérdéshez!
Mert te csak úgy tudsz “tudományos” valaszt adni es JOGOD IS VAN tudni hogy mi vezetett ehhez a kérdéshez, hol lakom stb mert neked meg kell mondani konkretan, részletek kellenek es ugye ezt nem írtam es ilyet h szigorúan egy kérdésre valaszolj nalad nincs!
Mert kell anamnezis!
Egy agyrém vagy apám! Megvert jóisten ma veled
#41:
Ő írt 40-ként a második regijéről és mi ránk fogta, hogy egy vagy hányadik személy vagyunk. 😂
Baszki a 40-es ha más alany neki is mindent a szájába kell rágni!
Ha elromlik teljesen a kapcsolat akkor amögött megcsalás, lopás, átverés, hazugságok sorozata áll.
Mindegyik opció gáz és te rajtad múlik hogy megéri-e "beolvasni" neki bölcs ember módjára vagy inkább tojsz rá. Én tojnék, mert gerinctelent úgyse fogja érdekelni hogy miért fáj, vagy mit érzek.
Nem tudnak egy egyszerű kérdésre válaszolni.
Jött választ adni velem együtt a másik elmebehábodott, aki azt hiszi hogy neki szabad mást savazni indok nélkül. És akkor majd nem lesz valaki, akinek nem tűnik fel milyen unfair a saját szerencsétlensége miatt miszerint hagyta, hogy az ex teljesen kikészítse és még most se keress fel segítséget inkább itt háborgat embereket mindenfajta jelzőkkel.
Rossz helyre jöttél nagyon, itt a legtöbb válaszoló megkeseredett uborka, vagy mentális eset és ők osszák az "okosságaikat". De persze egy kérdést nem tesznek fel, hogy milyen konkrét sérelemről is van szó, vagy milyen ember, aki megbántott, hogy egyáltalán hasznos lenne-e őszintén elmondani az érzéseidet neki.
Agyrém komolyan ez az oldal jól mondják a férfi válaszolók.
44#:
De miért szánalmas?
Te nem vagy az,hogy nem bírtad ki, hogy be ne szólj kétszer?
Vagy akkor én is?
Mivel vagy te különb vagy az bántalmazott 15-ös, hogy más emberek felett ítéletet hoztok?
Semmivel az égvilágon.
Egy kukkot nem írtam volna én az "elmeroggyant" ha a mentális beteg 15-ös nem kezdte el volna ekézni a kérdezőt össze-vissza a saját rossz élethelyzete miatt.
Ki nem állhatom amikor a kérdezőbe kötnek bele a válaszolók INDOKOLATLANUL és még egyetlen kérdést se tesznek fel neki ha nőről ha férfiról van szó.
Ez az oldal szánalmas a sok alja, gyűlölködő, mindentudó alakokkal, akik nem segíteni vannak itt hanem a kérdezőket "cyber-bullyingolni" ahogy a jó Isten megadja nekik a napot.
Nemcsak erről a nyomorult kérdésről van szó, hanem az egész kategória, mint a felnőtt kapcsolatok egy rakás kaki tele komplexusos, sérült egyénekkel.
Akármilyen más kategóriába megyek normálisan valaszolnak a legtöbb esetben.
Ez az igazság és már nemcsak nekem, de jó pár normális hozzászólónak feltűnt.
Ideje lenne érett, bölcs emberként viselkedni egy pár tagnak ezen az oldalon. Írják folyamatosan, hogy ők milyen rendesek, okosak és mégis leállnak vitázni.
Akkor mégse vagy te se az, se a másik se a harmadik.
Ne tégy úgy mintha több lennél, mert nem vagy az.
Az az ő dolga hogy milyen. Nem ismered. Joga van megvédenie magát olyan embertől, aki elmebajos, vagy mi a fészkes fene baja van!
Egyébként meg eléggé szomorú, hogy dobálózik itt ő és fel van pontozva, de a kérdező le van hordva ismét, mert nem hagyta magát neki!
Ő kezdte az egészet, a kialakult helyzetről ő tehet.
Fel lehet tenni kérdéseket, de nem arrogáns, agresszív stílusban ahogyan ő tette.
Nem meglepő hogy akad olyan ember, akinek nem tetszik - nekem és az se, hogy kiáll maga mellett a kérdező.
Ha nektek szabad véleményt formálni akkor másnak is szabad ugyanúgy rólatok!
A magyarázkodás és kiforgatás az látom nagyon megy. Kifejezetten diplomatikusan fogalmaztam az első 2 kommentemben, és a kérdéshez kapcsolóan válaszoltam. De várj idézek:
"Lehet te nem ilyen vagy kérdező, de nekem pl az ilyen storyk miatt hatalmas red flag most ez a fajta viselkedés." = elmebeteg sérültek kiforgatják és belémállnak hogy szídom a kérdezőt.
De a többi is ilyen szintű. Vissza lehet nézni, ég és föld a különbség az egész kérdésben lévő beszélgetésben (még ha az én eleinte diplomatikus véleményem sértette is a kérdezőt, és azóta is látszik az undorító viselkedéséből hogy nagyon is fején találhattam a szöget a felvetéseimmel), egészen addig a pontig, amíg meg nem jelenik a 13-as, aki össze vissza gyalázkodva személyeskedni kezd velem, nekemesve a semmiből. Ezek után nem kell csodálkozni a következményeken.
Mellesleg 2 ember van itt összesen aki ezen a véleményen van amit megpróbáltok igazságként előadni, a kérdező és ez a bizonyos 13. Akik a stílus és minősíthetetlen legalja emberi selejt viselkedés alapján egy és ugyanaz a személy valószínűleg. Szóval rajtatok kívül érdekes módon mindenki azt mondta, hogy ez felesleges, vagy kártékony, vagy hogy normálisan meg kellene beszélni. De nincs mit hozzáfűzzek, ekkora elvakult egoista gyűlölködést rég láttam, tényleg mint a bedühödött óvodások. Lehet itt a szép szavakon lovagolni, meg előadni magunkat, de látom amit látok. És szerintem eléggé beszédes, hogy mi is a valóság a háttérben.
Nekem nem kéne még egyszer ilyen konfliktuskerülő, mint te vagy.
Exem 2.0 - amikor baja volt, nem mondta, hanem UTÓLAG "beolvasott" olyan dolgokért, hogy csak pislogtam.
Ezer éves történet, bmeg, akkor nem volt problémád vele, vagy gyáva voltál mondani, akkor most nem érdekel már.
Nevetséges az ilyen ember, és kapcsolatra éretlen.
"Részemről ennyi, még túl sok karaktert is pazaroltam egy ilyen jellemtelen senkire."
De még mindig fújod a magádét.
Ki írta azt legelőször, hogy a kérdező önző és red flag? Te voltál az #15!
Ki kezdte az egészet? Te voltál az. Igen, én álltam te beléd, de azért, mert nem adtál objektív választ. Elkezdted durva formában ekézni, hogy nem lehet még véletlenül se igaza. Pedig a te esetedben neked van igazad hiszen az exed is alja ember, ő se épeszű de egy nyamvadt mondatot sem írtál arról hogy te vajon milyen hibákat követtél el. Habár nyilvánvaló, hogy hibátlan ember nem létezik és egy PÁRkspcsolatban két ember létezik, úgyhogy te se voltál ártatlan barika. Te vagy az, aki másokat lehord nyugodtan majd amikor azt kapja vissza akkor játssza az áldozatot! Normális ember elismeri, hogy nem tökéletes míg te magadat dicsérted, hogy te milyen józanul álltál az exhez és hogy megbocsájtást kapott holott a tüske benned van.
Én csak azt adtam neked amit te adtál a kérdezőnek. Elismerem, vállalom hogy provokáltalak de már nem bírtam olvasni a sok baromságot amit magadból öntöttél ki.
Te nem ismered el, hogy te vagy a kiindulópontja a vitának. Ez köztünk a különbség!
Másra mutogatsz, másra írod, hogy elmebeteg és önző. Miközben te vagy lelkileg sérült és máson vezeted le!
Le lehetett volna írni a véleményed kioktató és lenéző modorban is. De mivelhogy te azt hiszed hogy te találtad fel a rák ellen a gyógyszert ezért másba állsz bele, mint a villa.
Egyébként meg egy ember van itt, aki két accountból veszekedik 2 emberrel. Ha már olyan gyorsan feltételezésekbe bocsájtkoztál, hogy a kérdező és én azonos személy vagyunk. Hoppá! Nem még az exeddel is kevered a kérdezőt és még egy egyénnel innen. Akkor ki az, aki csak a rosszat látja a másikban? Te vagy az! Azt se tudod, hogy ki ül a monitor előtt és azt írod simán, hogy intő jelekkel van tele, egoista. Akkor miért vagy felháborodva, hogy szerintem is pszichológusra van szükséged az execskéd miatt? Van rá, de az a te dolgod.
Annyi az egész, hogy válogasd meg a szavaid IDEGEN emberekkel szemben és akkor nem elemezget téged se más!
"Már nem azért, de miből gondolod hogy minden esetben neked van igazad, és csak és kizárólag a másik hibázott? Vagy akkor mi lenne a jó megoldás, ha ő is szétsavaz téged? Az rendben van hogy te ráereszted a vélt vagy valós sérelmeidet "hogy ne legyél beteg" ő meg nyelje be, miközben még simán az is lehet hogy nincs igazad? Duplán ártani, az aztán nagyon jó emberi tulajdonság lehet. Vagy robbanjatok mindketten, legyen oda vissza gyűlölet ami majd más ártatlan emberen fog lecsapódni? Azért láthatnád hogy ezek a dolgok nem ilyen egyszerűek. Mindig lesz következménye. A másik dolog hogy nekem kissé fura, hogy a saját valóságodat is ennyire univerzális, egyetemes igazságként kezeled. Nálam az ilyen önző és egoista viselkedés hatalmas red flag lenne."
Tessék, itt a bizonyíték hogy milyen lenéző stílusban adtad magad elő és aztán te csodálkozol azon hogy se neki se nekem nem tetszik.
Rendesen neki ugrottál a kérdéseiddel pontosan az ex miatt.
Olyan kérdések helyett inkább mást kellett volna kérdezni.
Mint pl. hogy szakítás előtt hajlandó-e az egyik vagy mindkettő beszélgetni, hogy helyrehozzák a kapcsolatot. Esetleg azt, hogy mi nagy vonalakban a szakítás oka.
Nem elkezdeni, hogy egyáltalán nem lehet igaza még részben se csak azért, mert te exed ledominált téged.
Hiába csomagolod szép szavakba a mondandódat és húzod be a kéziféket az első komment amit írtál agresszív volt és kioktató a végtelenségig OKTALANUL.
Nyugodtan pontozzatok szét, mást nem is tudtok...Ja, de mégis játszani a mindenbe belelátó zseniket a 44-el együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!