Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvek alapján érdemes felépíteni egy normális férfi mozgalmat?
Persze lehet legyinteni, és azt mondani, hogy nem kell ilyesmi.
De láthatóan van egy űr, amit jelenleg Androw tate, és hozzá hasonló figurák töltenek be.
És jó lenne ha valaki, e helyett értelmes, a normálisak számára elfogadható elveket hirdetne.
Én ilyenekre gondoltam, hogy pl elég a b@szogépek ajnározásával.
Ne az legyen már a minden, hogy egy férfi d@gni akar, és tud is.
Férfi részről ezt be kéne fejezni.
Vagy pl oké legyen 50/50 a munkamegosztás, de ez az élet minden területén legyen akkor így. Ugyanannyi szeretet, érzelem, és teher megosztás jár a férfinak is.
Tessék szépen a férfiaknak büszkén felvállalni az érzelmeiket.
És igenis legyen illendő legalább egy csokival honorálni, ha valaki udvarol, és ad egy virágot. És meghívni a másikat, ha már elsőre el lettek hívva, és tetszik az illető. Nem csak kérni kérni és kérni még a nők részéről.
A férfi ne megvenni akarja a nőt, és a nő meg ne eladni próbálja a szépségét(áttételesen a pin@ját)
Tudnátok még ilyesfajta elveket mondani?
10. “Ha te fair elbánást meg normális viszonyokat akarsz.... akkor hogy jön a képbe Tate?” Negatív példaként jön ide.
A többivel meg egyetértek. Férfiak férfiaknak.
Kérdező, annyit kéne a férfiaknak tenniük, hogy leülnek és meghallgatnak. És konkrétan figyelnek arra, amit mondanak a nők, nem próbálják elhessegetni a problémát, a másfajta tapasztalatot, a tényt, hogy külön világban élünk.
Ez egy passzív dolog. Zéró erőfeszítés. Valakit meghallgatsz, és megpróbálsz vele empatizálni.
Ez olyan jó kezdés lenne, hogy szerintem a magasabb EQ-val rendelkező férfiak simán ráéreznének a dologra. Azt is megkockáztatom, hogy lehet tudnának jobb megoldásokat is adott problémára.
10es vagoyk
Egyébként 12esnek igaza van.
Itt az oldalon is látni, hogy csajozásban sikertelen férfiak mondják meg más csajozásban sikertelen férfiaknak, hogy mitől döglik a légy.
De... jó forrás ez?:D Biztos olyantól kéne tanácsot kapni, akinek szintén nem megy?
Szóval vagy csajozásban sikeres pasik tanácsai kellenek - ezesetben viszont a nő meghódítása és letarolása lehet a cél, nem annyira a sikeres párkapcsolat.
Vagy nőket kell meghallgatni értő füllel, hogy nekik mik az igényeik, gondolataik stb. Elvégre ha egy nővel akarsz párkapcsolatban lenni, kár bárki mást kérdezni, mint eg ynőt.
Érdekes felvetés.
Szerintem ha a nemek közötti tényleges egyenlőség, és a mesterségesen generált, erőszakos és szélsőséges trendekkel mostanra sokszor szétzilált állapotok helyreállítása a cél, akkor akad bőven tennivaló, és mindkét oldalon.
Férfi oldalról az incel és bizonyos alt right vonalak ami sokszor problémás, sok nő számára érthetően elfogadhatatlan elveket hangoztatnak. Viszont azt meg kellene látni, hogy hiába populista és erőszakos trendek ezek, de ha nem lenne minimális alapja az erőszakos tévképzeteiknek, akkor az egész szélsőséges hozzáállás nem jöhetett volna létre. Tehát amire kiépülni tud 1-1 ilyen szélsőséges ideológia, azt a kialakult igazságtalanságot is jó lenne valamilyen formában kiegyenlíteni, kifogva a szelet a szélsőséges gyűlölködők vitorlájából. Tehát az eredeti problémát is kezelni.
És ugyanígy a másik oldal szélsőséges gyűlölködő hülyéi, a femináci tagozat a férfigyűlöletükkel és mindenben a férfiakat hibáztatásukkal, akiket szintén jó lenne valamilyen formában megállítani. Vagy ha legalább a normális nők kezdetként kivetnék maguk közül ezeket, az egy jó alap lenne. Ugyanúgy férfi oldalról a nőgyűlölőket nem tolerálni, hanem kivetni. Ezek hibás, szélsőségek elvek, és egyre jobban meghülyül tőle mindenki, ahogy kölcsönösen hatnak mindneki másra is. És mostanra simán belekeverednek a normális emberek is ebbe a játszmába, ha pl a párjukat megfertőzik részben ezek a szélsőséges, soviniszta eszmék. Amik már lassan a csapból is folynak, köszönhetően a mainstream médiának, és a sok erre fogékony elmének aki viszi tovább és szórja szét a saját életében is ahol csak teheti...
Legyen szó férfi vagy női dominanciáról és elnyomásról, pusztán nemi alapon ítélve meg bárkit, kettős mércével kezelve, mindkettő esetben baromi káros.
Te vagy az emberem. Olyan komoly dolgot fogok írni, át kellett ülnöm a laptopomhoz.
Én azért gondolom azt, hogy ezt nőknek kell elindítania - csak meglökni a nagy követ, aztán gurul magától -, mert ők tudják, mi a baj.
"Ne az legyen már a minden, hogy egy férfi d@gni akar, és tud is.
Férfi részről ezt be kéne fejezni."
Ezt írtad, és ez probléma, de ez csak a probléma felszíne.
Sokszor hallom, olvasom férfiaktól, hogy a férfiak egymás közt gusztustalanul beszélnek a nőkről. Minden férfi minden nőről. Apád anyádról, te a feleségedről, mások a lányodról. Van, aki persze azt mondja, ő ilyennel nem találkozott, de ugye a rossz dolgokat ezerszer könnyebb elhinni.
(És az sem segít, hogy a férfiak imádnak falkaként, többes számban nyilatkozni. "Mint minden férfinak, nekem is fontos, hogy megnézzem a fenekeket az utcán." Soha nem a jó tulajdonságokban akarnak osztozni, mindig az állatiasban. Ez is gond.)
Képzeld, a múlt héten követett engem egy pasas a metrón. Elmeséltem a barátnőimnek. Szerinted ez a pasas elmesélte a barátainak?
"Megláttam a csajt a peronon, nagyon közel odaálltam mellé. Mikor felszállt, akkor is mellé álltam. Elsétált a metró másik végébe, mentem utána. Tiszta bolond volt, mert utána visszasétált abba a végébe, ahonnan jött, leült egy öreg nő mellé, én vele szembe, erre mielőtt bezáródott az ajtó, leugrott a metróról. Normális?"
Nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet elmond a haverjainak, ha azok nem akkora suttyók, hogy ahogy felszállnak egy villamosra, tudod, hogy ott vannak. De őket könnyű szűrni, mert olyanok, mintha egy erdőben láthatósági mellény lenne rajtuk.
Vissza ahhoz, hogy szegény nők nem tudják, a férfiak egymás közt milyen gusztustalanok: ezen mindig jót kacagok, mert de. TI nem tudjátok, milyenek azok a pasik. Tudod, miért? Hányszor láttad itt kérdezni férfiakat - én őket tartom az "ártatlanoknak" -, hogy milyen pasikkal találkozunk, járunk, miket vonzunk be. Ezek a férfiak átlagosak, mindenhol ott vannak, és lehetnek a legjobb barátaid is.
Tegyük fel, igaz az "öltöző" dolog. Pasik egymás közt beszélgetnek a szexről. Egymás közt mondanak dolgokat. És egy férfi egy férfi előtt próbál "arcot menteni", és érzi, hol a határ. Pontosan tudja, mi a fura. Amit egy férfinak be mer vallani, annál furább dolog izgatja. Szóval lehet a haverjának mond valamit, de nekem fogja elküldeni az üzenetet, hogy szeretné, ha pelenkát hordhatna, és megszoptatnám.
A lényeg az, hogy ahhoz, hogy valamit jobbá tegyél, tudnod kell, mennyire rossz. És hogy a férfiak valóban milyenek, azt egy nő tudja. Mert őket sokan kevesebbre tartják, és nem szégyellik a furcsaságaikat.
Ezért mondom, hogy az emberem vagy, mert én hála istennek olyan férfiakat ismerek, akiknek ha megmutatom az üzeneteket, amiket kapok, elborzadnak. Szerintem te is elborzadnál.
Még jobb lenne: úgyis sokan írják, hogy fake profillal regiznek helyekre (nők vagy helyes pasik képével), próbáljátok ki, hogy beszélgettek a férfival. Ne csak azt nézzétek, hányan lájkolnak, az lófing. Tessék elkezdeni beszélgetni.
15-ös azért ezt eléggé általánosítónak érzem, közel sem minden férfi ilyen. Sajnálatos az a metrós példa, de szerintem jó ha 100ból 1 férfi ekkora primitív barom ösztönállat. És akkor pl azt is lássuk meg, hogy valóban volt ilyesmi story az én életemben is, hogy jöttek a lányok segítséget kérni, hogy egy idősebb alkesz nyomorult férfi épp követi és zaklatja őket. És igen, mi, szintén ottlévő férfiak egy páran állítottuk le, és küldtük el nem túl finoman ezt a barmot. Szóval azért az érmének két oldala van.
Ráadásképp pl én is mesélhetnék sok storyt, milyen testileg és lelkileg is undorító dolgokat tapasztaltam meg bizonyos nőknél. És szerintem sok férfi itt az oldalon ebben egyetértene, főleg akik szintén megégtek már párszor. De én már bölcsebb vagyok attól hogy általánosítsak. Ráadásként mivel lenne jobb vagdalkozni és a másikra mutogatni? Csak tovább mélyítené a szakadékot. Szóval én manapság inkább megpróbálom kerülni az általánosítást, és azóta kezdtem el tisztábban is látni, hogy mi folyik a két nem között. Tényleg sok esetben van ok a sértettségre, de az sajnos nem vezet előrébb, csak tovább ront a helyzeten.
15öst is adom:D
Férfi vagyok. Itt az oldalon előfordul, hogy nőnek hisznek és megpróbálnak földszedni. Néha beleállok és adom alá a lovat megnézem mi sül ki belőle.
VOlt olyan csávó aki azt kérte, hogy vegyek fel tűsarkút és egy nag yfekete autóval hajtsak át a hasán. Mondom... mmmi?:D Valakinek az a fétise, hogy egy szexi nő elüsse autóval?:D
De az ilyen nyilván nem fog kérkedni ezzel:D
Ahogy azzal sem, hogy rengeteg férfi sportot űz abból, hogy koncerteken, szórakozóhelyeken a tömegben fogdos nőket... Van ahol ezen nagyokat kacagnak egmyás között, de van aki szóban helyteleníti, de azért ő is csinálja, ha nem ltája senki...
De amúgy én is bizonyos szintig ilyen vagyok. Ha metrón utazok, a mozgólépcsőn ha úgy alakul igyekszem úgy helyezkedni, hogy egy jó alakú nő álljon előttem. A lépcső ugye a fenekét jóformán szmeovnalba emeli...
Valahogy... durva milyen "démonok" vannak bennünk, férfiakban...
17.
Most komolyan elhiszel ilyen egyértelműen troll üzeneteket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!