Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen elvek alapján érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvek alapján érdemes felépíteni egy normális férfi mozgalmat?

Figyelt kérdés

Persze lehet legyinteni, és azt mondani, hogy nem kell ilyesmi.

De láthatóan van egy űr, amit jelenleg Androw tate, és hozzá hasonló figurák töltenek be.

És jó lenne ha valaki, e helyett értelmes, a normálisak számára elfogadható elveket hirdetne.

Én ilyenekre gondoltam, hogy pl elég a b@szogépek ajnározásával.

Ne az legyen már a minden, hogy egy férfi d@gni akar, és tud is.

Férfi részről ezt be kéne fejezni.

Vagy pl oké legyen 50/50 a munkamegosztás, de ez az élet minden területén legyen akkor így. Ugyanannyi szeretet, érzelem, és teher megosztás jár a férfinak is.

Tessék szépen a férfiaknak büszkén felvállalni az érzelmeiket.

És igenis legyen illendő legalább egy csokival honorálni, ha valaki udvarol, és ad egy virágot. És meghívni a másikat, ha már elsőre el lettek hívva, és tetszik az illető. Nem csak kérni kérni és kérni még a nők részéről.

A férfi ne megvenni akarja a nőt, és a nő meg ne eladni próbálja a szépségét(áttételesen a pin@ját)

Tudnátok még ilyesfajta elveket mondani?

#Normális férfi nő viszony #Normális férfi mozgalom #Férfi mozgalom
2023. okt. 9. 13:11
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező szerintem is menj a p*csába! Te vagy nagyon hülye vagy, vagy direkt trollkodsz és szítanád a feszültséget. Vagy kifejezetten nőként próbálod most a normális férfiakat is idiótának beállítani és lejáratni! Mi ez a #23-as válasz, normális vagy???

"Viszont arra lennék kiváncsi, hogy egy olyan generációt, aki kb fél a nőkkel beszélgetni, azt hogy fogja elérni az amit a normális nők mondanának neki."

Az ha TE félsz beszélni nőkkel (ha egyáltalán valóban férfi vagy), ne húzzad már rá az egész generációdra! Még ha ki tudja melyik generációra is gondolsz. Nagyon gáz ez az általánosítás, erre az egyik korábbi válasz ami pont ez ellen szólalt fel, azt lepontozzátok. Ráadásul mi az hogy adott generációt férfi oldalát tévesen elszidod, hogy fél a nőkkel beszélni, hülyének beállítva, ellenben ugyanannak a generációnak a női oldalát már normális nőknek mondod?

És egyetértek a #29essel, szánalmas ez a piti simpelés amit előadtál a #15 felé csak mert nő és szóbaállt veled. Viszolygok a gondolattól is, hogy a normális férfiakat egyesek majd eszerint azonosítsák.

A másik dolog, miről beszélsz hogy nem találsz normális feministákat? Én töredékét se foglalkoztam a témával, mégis találtam az oldalon értelmes feministákat két nap alatt, megkérdezni őket arról ami érdekelt. Ha te csak a férfigyűlölőket találtad meg feministaként, az megint csak téged minősít. De látom a feminizmust is megpróbálod aláásni, mintha csak ezek a férfigyűlölő hülyék lennének mindenhol. Kártékony trollkodás ez az egész, a rosszabb fajtából.

2023. okt. 9. 15:40
 32/48 anonim ***** válasza:
79%
#25 tegnap az egyik jóképességű incelünk azt mondta hogy PCOS-e van és emiatt nem tud lefogyni. Reméljük hogy meggyógyítják és aztán ki tudja, lehet hogy a szülésre is vállalkozik 🤭
2023. okt. 9. 15:48
 33/48 A kérdező kommentje:

31. Hát az hogy nem sikerül máshogy, csak rosszindulattal értelmezni, a másik mondandóját, az nem engem minősít.

Nyilván nem az egész generáció ilyen, de ez egy mai jelenség, nem a bumereké, hanem a mai 20as-30as fiataloké.

2023. okt. 9. 15:57
 34/48 anonim ***** válasza:
81%
Kéne egy csoki, mi?
2023. okt. 9. 16:35
 35/48 A kérdező kommentje:
34. Jól esne igen. 🥰
2023. okt. 9. 16:43
 36/48 anonim ***** válasza:
81%
Szólíts meg egy nőt, hátha ad. Aztán ne csodálkozz, ha kinevet. XD
2023. okt. 9. 16:55
 37/48 A kérdező kommentje:

36. Én legyek érzelmes, megértő, legyek odaadó. Isten látja lelkemet, én mindig szivesen adtam ajándékot, annak aki tetszett. De még ha fel is tesszük hogy konkrétan én nem ilyen vagyok. Aki férfi ilyen, mint amilyet sok nő elképzel, és akinek jól esik hogy neki adnak virágot, az mitől is gondolja rossz embernek, ha az ilyen gesztusok a férfinak is jól esnek?

De igazad van, leszek én is bunkóalfa, aki ilyen kis kedvességek helyett konfortcumit követel, a kifizetett vacsora, meg a megvett virág fejében.

2023. okt. 9. 17:05
 38/48 anonim ***** válasza:
73%

A páromnak tegnap vettem a kedvenc Venchi csokijából (étcsoki mentollal töltve), szívesen adok neki bármit, mert az ő boldogsága engem is boldoggá tesz, illetve ő is rendszeresen meglep mindenfélével, így kölcsönös a dolog.

Egy idegennek viszont miért adnék bármit is?

2023. okt. 9. 17:09
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

38.

Ha férfi agy, akkor ez a dolgod, szolgának születtél. Ha nő, akkor minek veszel neki bármit, kihasznál téged, fordítva kellene!

2023. okt. 9. 17:10
 40/48 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok, és roppant nagy ostobaságnak ezt a hozzáállást (bár úgyis csak provokálni próbálsz).
2023. okt. 9. 17:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!