Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen elvek alapján érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvek alapján érdemes felépíteni egy normális férfi mozgalmat?

Figyelt kérdés

Persze lehet legyinteni, és azt mondani, hogy nem kell ilyesmi.

De láthatóan van egy űr, amit jelenleg Androw tate, és hozzá hasonló figurák töltenek be.

És jó lenne ha valaki, e helyett értelmes, a normálisak számára elfogadható elveket hirdetne.

Én ilyenekre gondoltam, hogy pl elég a b@szogépek ajnározásával.

Ne az legyen már a minden, hogy egy férfi d@gni akar, és tud is.

Férfi részről ezt be kéne fejezni.

Vagy pl oké legyen 50/50 a munkamegosztás, de ez az élet minden területén legyen akkor így. Ugyanannyi szeretet, érzelem, és teher megosztás jár a férfinak is.

Tessék szépen a férfiaknak büszkén felvállalni az érzelmeiket.

És igenis legyen illendő legalább egy csokival honorálni, ha valaki udvarol, és ad egy virágot. És meghívni a másikat, ha már elsőre el lettek hívva, és tetszik az illető. Nem csak kérni kérni és kérni még a nők részéről.

A férfi ne megvenni akarja a nőt, és a nő meg ne eladni próbálja a szépségét(áttételesen a pin@ját)

Tudnátok még ilyesfajta elveket mondani?

#Normális férfi nő viszony #Normális férfi mozgalom #Férfi mozgalom
2023. okt. 9. 13:11
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
92%
Normális kapcsolatokban ez mind így is működik ám! Minek erre mozgalom...?
2023. okt. 9. 13:15
 2/48 anonim ***** válasza:
82%
Miért kéne a zaklatást csokival honorálni?
2023. okt. 9. 13:17
 3/48 A kérdező kommentje:

1. Valahogy mégse ezt sztárorják a férfiak.

Meg eleve ez hogy “normális kapcsolat” szerinted normális, sajnos eltekertem, úgyhogy nem fogom megtalálni, de most dobott fel egy videót a tiktok, ahol a csaj kikéri magának, hogy ő háziasszony akar lenni, őt el kell tartani, és 100asával irják a férfiak alatta, hogy ez egy igazi nő, igazad van, stb.

Nekik meg az a normális.

2023. okt. 9. 13:21
 4/48 anonim ***** válasza:
89%

"Férfi részről ezt be kéne fejezni."

De miért akarod, hogy mindenki egyforma legyen?

2023. okt. 9. 13:22
 5/48 anonim ***** válasza:
89%
Ott a férfihang, férfiak klubja, azokat sem nézi szerintem a kutya sem.
2023. okt. 9. 13:23
 6/48 A kérdező kommentje:
2. Nem tudom hallotam e már erről, de van olyan hogy a pasi tetszik a nőnek, és úgy kap virágot egy elő komoly randin.
2023. okt. 9. 13:24
 7/48 anonim ***** válasza:
86%

Ja, nem tudom, a mi házasságunk nem a tiktokon zajlik, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni. Nekem nem esik le a karikagyűrű a háztartási munkától, ahogy a férjemnek sem - aki előbb hozzáfér, az elvégzi.

1-es voltam.

8/48 A kérdező kommentje:
5. A férfi hang tate szint, a propaganda oldalakat meg a minek néze bárki is?
 9/48 anonim ***** válasza:
0%
Összeállnál a többi szolgával háborogni? Szerintem ez nem megengedett :)
2023. okt. 9. 13:28
 10/48 anonim ***** válasza:
91%

Ha te fair elbánást meg normális viszonyokat akarsz.... akkor hogy jön a képbe Tate?

Akármilyen mozgalmat akarsz indítani, a lényege, hogy szem előtt tartsd: férfiaktóls zól frfiaknak. Nem, nem a nők megváltoztatása a cél, mert abból csak az lesz, hogy dirigálunk hogy nekünk mi jár stb. Az ilyen "kívülről érkező" változás sosem működött érdemben. FÉrfiakat kell megszólítani és náluk kell elérni változást.

Nem kéne pozítvan megítélni a random b*szógépeket? Akkor ezt bizony elsősorban a férfiaknak kell megüzenned, hogy egyrészt ne csináljanak ilyesmit, másrészt helytelenítsék, ha a barátaik csinálnak ilyeneket.

Mert az az érzésem, hogy az itt GYK-n megfogalmazódó forradlami elvek általában addig jutnak el, hogy a másik nemnek mit kéne máshogy cisnálnia, hogy nekünk jobb legyen. Az ilyen forradalom, ahol másnak kell tennie, az meg nevetséges:D

2023. okt. 9. 13:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!