Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Játék közben picit megszorítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játék közben picit megszorítottam a barátnőm karját, fájt neki, én meg sírtam úgy megsajnáltam, most mit gondolhat rólam?

Figyelt kérdés

Tehát, olyan felnőttes játék volt, amikor csikizzük, fogdossuk egymást... egy ilyen mozdulatnál rámarkoltam az alkarjára, és mivel az utóbbi fél évben heti 3x, 4x súlyzózok, kicsit nagyobb erővel szorítottam rá, mint akartam. Semmi komoly, csak felszisszent, hogy áúúúúú!

Én meg annyira pánikba estem, úgy megsajnáltam, hogy elkezdtem sírni... pedig ő nyugtatgatott, hogy nincs baj (ez valami gyerekkori dolog lehet, mert emlékszem, hogy amikor 9 évesen odasóztam valakinek önvédelemből, hogy sírtni kezdett, énis elkezdtem).

Így fél nap után, kisebb szégyenérzet váltotta fel. Most lehet, hogy nem tekint pasinak?

ma 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
😂🤣
ma 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Ez aranyoooos. És vicces
ma 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Túlreagáltad, de szerintem nem lesz komolyabb hatása a kapcsolatotokra.

A párommal és velem is többször előfordult, hogy szex közben, a pillanat hevében erősebben szorított meg, aztán amikor látta, rögtön el kezdett sajnálkozni és bocsánatot kérni (mondjuk sírni azért nem), hiába mondtam neki, hogy nem történt semmi. Van ilyen, nem kell túlreagálni.

ma 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi emiatt nem fog kevésbé pasinak tekinteni.
ma 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem aranyos, hanem nevetséges.

Tudnád, hogy a vőlegényem hányszor okoz véletlenül sérülést - nem komolyat, csak ilyen apróságokat, de ezen bőgni... Bocsánatot kérsz és ennyi, nem kell a dráma.

ma 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Hülye fogyatékosok...
ma 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!