Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megszorította a karom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megszorította a karom egy vita közbe, teljes erejébõl, nem ez volt az eslõ alaklom. Érdemes egyáltalán folytatni vagy váljak?

Figyelt kérdés

2019. febr. 28. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Számomra ez egy igen komoly ok lenne rá. Vannak határok amiket nem szabad átlépni. Az egyik ilyen az erőszak.
2019. febr. 28. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Te elgondolkodtál ezen akkor valószínűleg tudod a választ. Ez biztos késöbb rosszabb lesz és igen vannak határok szerintem felnőtt embert fizikailag nem bántunk . Az ilyet ott kell hagyni és ilyenkor megigérik hogy megváltoznak de az emberek nem változnak fejlődni tudnak aptró hibákon változtatni de megvtozni nem fog csak rosszabb lesz neked kell eldönteni hogy így is vele maradsz e vagy sem
2019. febr. 28. 19:12
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Hát, ha nem tud magán uralkodni, akkor sajnos másban sem fog tudni ha ez így megy tovább. Sokat elàrul az is, hogy neked ez így már nem pálya - hisz a válást fontolgatod...
2019. febr. 28. 19:17
 4/17 A kérdező kommentje:
4es miert csodálkozol?
2019. febr. 28. 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
18%
Azért egy két nő ki tud provokálni dolgokat a viselkedésével. Úgy tudnak visongani mint a 3 évesek.
2019. febr. 28. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
14%

Esetleg írsz kicsit többet arról, hogy hogyan történt? Egyáltalán miért fogja a karod vita közben? Biztos, hogy direkt csinálta? Minek a hatására?

Mondjuk eleve ahol gyakoriak a viták és nem tudják normális kommunikációval megoldani ott érdemes válni.

2019. febr. 28. 19:24
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

Válni?

Mióta vagytok házasok? És ő mióta ilyen?

2019. febr. 28. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Amint fennebb is irtam ez mar tobbszor elofordult.

Most visszaszoritottam én is ,és ö belémütött. Nem hasba nehogy félreértsetek, hanem izomba de nagyon erosen.

A vita oka nem féltékenység ,inkabb penzugyi kis dolog.

2019. febr. 28. 19:32
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

jó, de még is mióta vagytok házasok , ha azok vagytok?

mondjuk ilyen agresszív viselkedés és erőszakos megnyilvánulások miatt, még ha nem is válnak el egyből az emberek, dehogy otthagyják a francba az tuti.

2019. febr. 28. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem erőszakos a másik már akkor is ott kell hagyni ha ilyen "kis pénzügyi dologból" meg hasonló lényegtelen baromságokból komoly vita van. Az ilyen erőszak pedig semmilyen formában nem elfogadható, nem is értem miért kérdés ez egyáltalán. Egyszerűen nincs arra mentség, ha valaki megüt. Azonnal válj el.
2019. febr. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!