Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jövője vajon ennek a kapcsolatnak?
Inkabb rolad. Mindenki a maga sorsanak es szerencsejenek a kovacsa.
Te elegge magadnak teszel keresztbe. Egy prolival vagy egyutt, es meg tapsolsz is hozza. Csak rosszabb lesz ez, de akkor utolag ne nyifakolj.
Mindenki azt eszi meg, amit fozott, es meg is erdemli.
Mar reg rossz, ha olyan ervet mondasz, gondolom magadnak, hogy hat szerelmesen elnez az ember ezt meg azt, meg legalabb nem csal meg. Ne ez legyen a minimum..
Haaat oke. 2 dolgot mondok.
Ha nem lenne benned ketseg, nincs ez a kerdes.
Mivel elegge befolyasolhato, instabil csajnak tunsz, egy eleg enyhe alazast is kb megkoszontel tolem. Bar ugy gondolom, igazabol ez valik segitsegedre majd, es nem az itteni s.ggnyalizas. Ez reg baj. Annyi ilyet latni, h akaratgyenge csaj, alkesz pasival, aki 20on evesen meg vallalhato, aztan majd egy vilagi proli lesz.
En elegge a vadkeleten nottem fel ugymond, de meg itt BPn is hany ilyet ismerek. Pontosnan ugyan az a sztorijuk.
Apuka amugy kedves, de ha nem issza meg a napi 2 soret, mar nem az. Sose csalta meg a nojet, bar ezekkel nem is tudom ki akarna igazan, akinek csepp esze is van. Masba azert nem megbizhato. Aki meg olyan no, az ugy is foglalt egy prolival. Ha erted az osszefuggest.
Na de azert, a 3 eves lanyanak a szulinapjarol 2 ora mulva lelepett pialni a rokonokal, de eleg masszivan.
Oke h dolgozik kemenyen, de valahol igazabol azert, h ne legyen otthon, mert turelme az igazabol nincs a gyerekhez, pedig anno nagyon akarta o is. Es meg orakat tudnek meselni a kis proli eleterol es viselkedeserol...
Na mind1. Te dontesed, csak utolag ne picsogj.
Tessek, heteske is magara ismert, es faj neki, azert vergodik minden ilyen kerdes alatt annak, aki nem tapsol a proli disznoolhoz 😀 jo pelda
50 evesen mar gondolom neki nehez a valtas.
Nálad mit jelent a proli? A szakember nem feltétlen az. Jól keres, jól is végzi a munkáját, közben sosem iszik, szóval ne segédmunkásra gondolj...
Gyerekekkel türelmesebb, mint én, nagyon szereti őket. Csak egy rossz példát tudsz, illetve egyből ítélkezel felettem is - ez sokat elmond rólad. Kösz a véleményed, jöhet a többieké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!