Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jövője vajon ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jövője vajon ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
A barátom (24) sokban különbözik tőlem. A barátaival leginkább ivás a közös programjuk. Hetente berúgnak, (kivéve ha halaszthatatlan más programunk van). Néha hétköznap is sörözik párat, ilyenkor nem rúg be általában. Fizikai melója van, sokszor koszos cuccban jár, mondván hogy úgyis melós, de máskor se ad nagyon az öltözködésre. Engem nagyon szeret és én is őt, de ezek a dolgai időnként zavarnak. Próbál eleget tenni nekem, de néha elkapja a hév, és az egyensúly átbillen az ivás, bulizás irányába. A szüleim ki vannak akadva, hogy lehetek vele, ők nem ilyet képzeltek. Sokat tartom a hátam emiatt, ez méginkább zavar. A jövőről egy az elképzelésünk, bár remélem tényleg úgy is gondolja, nem csak megfelelésből egyezik az enyémmel. Voltatok hasonló helyzetben? Mi lett? (2 éve járunk)

2019. febr. 12. 09:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Most fog vállalkozást indítani, tehát jövője mindenképp van. Azt szeretném, hogy ő is a jó példák közé tartozzon. Remélem azért az se ritka. Ismer valaki innen ilyet még?:D
2019. febr. 12. 14:52
 22/28 A kérdező kommentje:
20-as, köszi, jókat mondtál. Őt kb terrorban tartják a haverjai, nem mer nemet mondani szinte, rögtön cikizik olyankor egymást, ha valaki lemondja. Hülyén hangik ez, de így van. Sokszor mondott nemet is miattam, de minden héten hívják, minden másodiknak kb enged is. Szerintem ha ők is komoly kapcsolatban lennének, ritkulnának ezek a dolgok. Csak győzzem kivárni ;)
2019. febr. 12. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudok több ilyen sztorit is. Melyiknek a végére vagy kíváncsi? Ahol a csávó megverte a feleségét? Vagy inkább az érdekel ahol öngyilkos akart lenni? Mert mindkettőre tudok közvetlen családomból példát. (Apa lány tesóinak az exférjei.)

Ők későn nyitották ki a szemüket. Az egyikük most szétdolgozza az agyát hogy eltartsa a két kiskorú lányát. A másik szintén lecsúszott, és a lányával él egy fűtés nélküli egyszobás albérletben, és igénye sincs a jobb életre. (Egy leszakadt redőny miatt pl nyáron 2 hónapig ültek a sötétben, nem voltak hajlandóak megcsinálni.)

Azt kérted, tapasztalatot írjunk. Eléd hoztunk millió meg egy tapasztalatot. Innentől rajtad áll, hogy hogyan döntesz, de remélem belátod hogy sok dologban csak áltatod magad. Főleg ha azt hiszed hogy meg fog változni az, akinek 24 évesen a részegedés a szórakozás, ahelyett hogy veled csinálna értelmes programot.

Kivéve ha halaszthatatlan dolgotok van? Mikor volt utoljára olyan, hogy hétvégén elmentetek kettesben valahová? Nem nagy dologra gondolok. Egy kávé valami kávézóban. Vagy egy süti a sarki presszóban. Vagy egy film a moziban. Vagy akár csak egy közös séta a parkban, összebújva csókolózás egy padon? Vannak ilyen közös programjaitok? Vagy ez nem fontos neki, és inkább inni megy?

Mikor kaptál tőle utoljára ajándékot? Akár csak egy szivecskés kulcstartót, egy szeletet a kedvenc csokidból, vagy bármit amivel kedveskedni akart neked? Van még ilyen a kapcsolatotokban?

Miből áll a közös életetek? Csak szex és egymás mellett alszotok az ágyban? Csináltok ezen kívül valamit?

2019. febr. 13. 23:53
 24/28 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz. Ha kitalálok valami progit, akkor mindig jön, csak ő nem szokott soha kitalálni. Azt mondja abban rossz, és rám bízza. Adok ennek a dolognak azért még egy kis időt, aztán ha újabb be nem tartott ígérettel állok szemben, akkor újragondolom.
2019. febr. 14. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Minden rendben van ne aggódj kérdező még tetrahojdirutyint is törölték az oldalról a fórum egyik trollját.
2019. febr. 14. 19:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Mintha unokatesómat olvasnám, ő 4 évet húzott le egy piás gyerek mellett (29 éves, elvileg férfi, de az életmódja miatt képtelen vagyok férfinak tekinteni :D). Nagynéniméknek sem tetszett a kapcsolat, de hiába téptük a szánkat sokáig, ő is ugyanúgy nyomta a szokásos mantrákat: "oké, most ez az utolsó esélye", "utolsó utáni esély", "adok még egy kis időt neki", "amúgy aranyos, figyelmes".

Figyelj, csinálj amit jónak látsz, ez a te életed, te viseled a következményeket is. Ha akarod, csinálod, amíg tudod (bírod idegekkel), de aztán ne panaszkodj a szüleidnek/barátaidnak, hogy kidobtál x évet fölöslegesen egy ilyen srácra. Csak azt nem értem, milyen hosszú távú tervei(tek) lennének egymással, ezzel az életmóddal, na mindegy. Azért leírom unokatesóm történetét:

Uncsitesóm egy vidéki noname fizetős fősulira járt, itt ismerte meg a srácot, ő felsőbb éves volt. Már akkor is előszeretettel járt haverokkal kocsmázni, bandázni terekre egy rakás piával. Mivel ezzel a diplomával esélye sem volt a munkaerő piacon, az anyja benyomta a saját cégéhez. A kemény munka abból állt, hogy hetente kb kétszer bement pár órára délután (elvégre délig ki kellett pihennie az elző esti buli fáradalmait), aláírt pár dolgot majd lelépett kocsmázni/döglődni otthon.

Ezt egy idő után megunta, és úgy döntött, feljön Pestre megcsinálni a noname fősuli mesterképzését. Hamar talált itt is alkesz baráti társaságot, akikkel napi szinten nyomja a kocsmatúrákat. Sokat szórakozttta uncsitesómat a a beb.szós sztorijaival. A kedvence az volt, amikor egyik éjjel a mentő vitte kórházba, mert olyan részeg volt, hogy csúnyán beverte a fejét az útpadkába. (És ugye ne felejtsük el, hogy annó az egész folyamat csak sima sörözgetésnek indult.)

Vicces, hogy még ezek után is vele maradt uncsitesóm, aztán 4 év után végre leesett neki, hogy ő amúgy csak egy hobbip.nci a srác életében, nem tervez változni, jó neki ez a laza, bulizós egyetemista- életmód.

Amúgy ha tényleg lesz vállalkozása, azt ugye tudod, hogy az elején kb semmi szabadideje nem lesz, vagy ha mégis, mivel fogja tölteni? (Bingó, sörözéssel.)

2019. febr. 19. 23:08
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól emlékszek privátban már megbeszéltem a kérdést a kérdezővel .Remélem hatástalanok már ezek a feminista előrelátú nevetséges hozzászólások :)
2019. febr. 19. 23:50
 28/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk azért nem mindennapos a dolog. 8-10 órát tölt naponta munkával, és a bulis, piás alkalmakkal sem issza félholtra magát. Mindig tud a világáról. Remélem visszafelé fordulunk az úton... ha nem, azt észre fogom venni, és tudom mi a helyes döntés. Köszi, hogy leírtad a sztoriját.
2019. febr. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!