Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van még ennek a kapcsolatnak jövője? Értelmes válaszokat kérnék.
Minden szép volt és jó , míg beteg nem lett. A barátom 26 éves én 18 éves vagyok. Tudom sok a korkülönbség, de annyira egy hullámhosszan voltunk egy másfél hete. Bemutattam anyáéknak, ő is az ő szüleinek. Az elején mondtam neki hogy félek nem fog menni a korunk miatt. De annyira más. Bíztat hogy tsnuljak, csináljam, vigyem valamire. Van normális munkája, érettségije.. Szóval 2,5 hónapja vagyunk együtt..
De egy hete vagyis inkább másfél hete megfázott, és tényleg rosszul van.
Egyszer láttam ebben a másfél hétben, még hétfőn. Azóta semmi.. Alifóg ír, ő azt mondja hogy lusta fb‐ozni, pedig én is csak miatta vagyok fent. Rettentően szeretem. De nem törődik velem, látom hogy fent van , és azt állítja hogy csak a wifire csatlakozik magától a telefon. Tegnap is a két mobdatos beszélgetésünk torkollásba ment. Mert mondtam neki hogy jöjjön fel picit mert egy 45 percre lakik tőlem kocsival. De nem jön. Mert hogy én nem bírom felfogni hogy ő hogy van. És olyan furcsa,hogy ilyen sokáig bírja nélkülem. Idáig mellettem volt minden második nap.. Nagyon szeretem. Szívem lelkem kiteszem érte.. És erre ő ezt csinálja. Persze tegnap ismerősét elvitte vásárolni.. Arra nem volt beteg. Mi lehet itt? Nem akarom elveszíteni őt. De annyira tartok tőle hogy van valami a háttérben.. Ő pedig azzal jön hogy azért nem ír, hogy ne mentegetőzzön meg ne higyjem azt hogy ő kifogásokat keres.. Három hete elmaradt a szexuális életünk is.. Én ezt is annyira hiányolom. Én lennék a hibás? Mit tehetnék másképp? Segítsetek! Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikeredett. De elvagyok keseredve..
"Persze tegnap ismerősét elvitte vásárolni.. Arra nem volt beteg. "
Jaj, de ismerős. Exem is ilyen volt. Hagyd ezt a csávót.
22/N
Végével kellett volna kezdeni. Még az ismerőssel bevásárlást nem îrtad téged tartottalak hisztisnek. Hasonló volt velem is teljesen beteg lázas voltam még az akkori barátnőmhöz se volt kedvem. Ő meg hîvogatott îrkált haverjaim zaklatta. Ez kb 3napig tartott de komolyan az első nap csak evés alvás a telefonon összefolytak a betűk. Na de nem másfél hét. Akkor már az intenzîven lenne.
Elmaradt szex!!! Na itt a bibi ha jól számolom szűk 2 héttel a betegség előtt.
Hidd el legjobb eset hogy nem szeret. Lehet összeszedett valami nemi bajt azért is van legyengűlve a szervezete.
Alapvetően nem sok a korkülönbség ha te érett vagy ő meg nem annyira.:) Haveromék 19/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!