Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van még ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van még ennek a kapcsolatnak jövője? Értelmes válaszokat kérnék.

Figyelt kérdés

Minden szép volt és jó , míg beteg nem lett. A barátom 26 éves én 18 éves vagyok. Tudom sok a korkülönbség, de annyira egy hullámhosszan voltunk egy másfél hete. Bemutattam anyáéknak, ő is az ő szüleinek. Az elején mondtam neki hogy félek nem fog menni a korunk miatt. De annyira más. Bíztat hogy tsnuljak, csináljam, vigyem valamire. Van normális munkája, érettségije.. Szóval 2,5 hónapja vagyunk együtt..

De egy hete vagyis inkább másfél hete megfázott, és tényleg rosszul van.

Egyszer láttam ebben a másfél hétben, még hétfőn. Azóta semmi.. Alifóg ír, ő azt mondja hogy lusta fb‐ozni, pedig én is csak miatta vagyok fent. Rettentően szeretem. De nem törődik velem, látom hogy fent van , és azt állítja hogy csak a wifire csatlakozik magától a telefon. Tegnap is a két mobdatos beszélgetésünk torkollásba ment. Mert mondtam neki hogy jöjjön fel picit mert egy 45 percre lakik tőlem kocsival. De nem jön. Mert hogy én nem bírom felfogni hogy ő hogy van. És olyan furcsa,hogy ilyen sokáig bírja nélkülem. Idáig mellettem volt minden második nap.. Nagyon szeretem. Szívem lelkem kiteszem érte.. És erre ő ezt csinálja. Persze tegnap ismerősét elvitte vásárolni.. Arra nem volt beteg. Mi lehet itt? Nem akarom elveszíteni őt. De annyira tartok tőle hogy van valami a háttérben.. Ő pedig azzal jön hogy azért nem ír, hogy ne mentegetőzzön meg ne higyjem azt hogy ő kifogásokat keres.. Három hete elmaradt a szexuális életünk is.. Én ezt is annyira hiányolom. Én lennék a hibás? Mit tehetnék másképp? Segítsetek! Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikeredett. De elvagyok keseredve..

2018. máj. 20. 10:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Jelentkezett azóta? menj mozdulj ki, mutasd meg neki, hogy nélküle is tudsz ám létezni! Fel a rovidnaci, smink, irány a csajokkal kávézgatni, sétálni, fagyizni!
2018. máj. 21. 08:08
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem jelentkezett pedig látom hogy fent van.. Nem ír,nem hív semmi. Gondolkozok hogy ráírjak‐e én. Vagy már nem tudon😓 annyira elvagyok keseredve hogy nem tudom mit tegyek. Tegnap ismerősöm fiú haverom , elvitt egy gyönyörű tóhoz,ahol rengeteget beszélgettem vele, mert ő is hasonló helyzetben volt. És kikapcsolódtam picit. De ott is olyan hülyeségeket mondtam neki,hogy már öngyilkosság,mert beleugrok a 30m mély tóba.. Olyan dolgok fordultak meg a fejemben. 😓 És az életem adnám a barátomért, ha még az. Mert már nem tudom minek higyjem. Még mindig rettegek,hogy elveszítem. Vagy már el is vesztettem, csak naív vagyok belátni, és továbblépni.😓😓
2018. máj. 21. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy kb 1000pasi álmodik olyan lányról mint te. Ennél csak jobb lehet.
2018. máj. 21. 11:40
 24/30 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy nekemcsak rá vsn szükségem. Senki másra
2018. máj. 21. 12:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Nehéz tudom, de hanyagold. Gondolj bele, aki ennyi energiát sem hajlandó belefektetni a kapcsolatba, az egy fabatkát sem ér és ez az ő szegénységi bizonyítványa! Gyáva a szemedbe mondani, ennyi... Ez a szomorú igazság, még ha fájó is.

Fel a fejjel, fiatal vagy, biztos csinos is, megérdemelsz egy olyan FÉRFIT, aki megfelelően bánik veled.

28n

2018. máj. 21. 12:07
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! Igyekszem betartani!☺
2018. máj. 21. 14:29
 27/30 anonim ***** válasza:
ohhhh édesem, fiatal vagy még. majd megtanulod, hogy mindig van jobb és nem szabad erőltetni azt ami nem megy. Neki nem kellessz eléggé, más a tenyerén hordozna. Hidd el, találsz ezerszer jobbat! tapasztalat! 31N
2018. máj. 22. 07:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Olyan édes vagy, ne hagyd, hogy letörjön ez. Inkább gyere el velem egy fagyira. 🙂 30F
2018. máj. 22. 08:43
 29/30 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok tényleg. Háát nem tudom.. Írkál mostanában.. de nem tudom.. Képtelen vagyok figyelni
2018. máj. 22. 14:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha picit is okos lennél most te kezdenéd hanyagolni, érezze csak at milyen ez. Nem egyből válaszolni meg igyszeretlekugyszeretlek.
2018. máj. 23. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!