Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még jövője ennek a kapcsolatnak?
Adott egy férfi és egy nő. 2éve házasságban,1 éves gyerekkel. A férfi kezdi elhanyagolni a nőt, így a nő sem közeledik felé.Mondván a nő távolodott el tőle. Ezért is egyre több a veszekedés köztük és ez addig fajul,hogy a férj minden ok nélkül “lek.rvázza” a feleségét,pedig semmi oka rá. Mikor a férje az első komoly kapcsolata. Illetve azt is mondja,hogy már csak a gyerek köti össze őket és már nem szereti a feleségét. Ezeknek a veszekedéseknek már nincs békülés a végén...
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Én azt gondolom hogy ez a kapcsolat ezek után soha nem lesz már boldog... szerintetek?
Ha nem változtatnak gyökeresen, akkor ennek vége.
De azt nem tudom, hogy aki mindig is elhanyagolta a kapcsolatát és hagyta leépülni, az hogyan jönne rá, hogy miért és hogyan kell "csinálni" a párkapcsolatot.
Én a helyükben nem hagytam volna, hogy ide süllyedjen a kapcsolat. Eleve nem kerülnék ilyen helyzetbe. Ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék, elkezdeném gőzerővel megoldani a problémákat. De ehhez kell egy csomó minden, önkritika, önismeret, kommunikációs-, kompromisszum- és problémamegoldási készség, strukturált gondolkodás stb. És valószínűleg ők nem nagyon fejlesztgették ezeket az eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!