Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megszorította a karom egy vita közbe, teljes erejébõl, nem ez volt az eslõ alaklom. Érdemes egyáltalán folytatni vagy váljak?
A bántalmazásra soha nincs mentség, nem kérdéses hogy hagyd el. Legközelebb talán megrugdos? Ha már itt tart a dolog, számíthatsz komolyabbra is.
Inkább időben lépj le.
Van gyereketek?
Szerintem ha többször előfordult és megütött, akkor nem érdemes folytatni...
szerintem férfi ne üssön meg nőt, fordítva indokolt esetben elfogadható lehet, mert azért egy nő mégsem tud olyan "kárt" okozni a férfinak, mert azért erősebb felépítése van egy férfinak.
(fura példa, de a hímmacskának is odacsap a nőstény ha túl tolakódó, de a hímek nyugodtan veszik a dolgot xD) - na jó nem emiatt gondolom amit, csak érdekességképpen említettem.
25F
"szerintem férfi ne üssön meg nőt, fordítva indokolt esetben elfogadható lehet, mert azért egy nő mégsem tud olyan "kárt" okozni a férfinak, mert azért erősebb felépítése van egy férfinak"
Szerintem semmilyen esetben és irányban sem elfogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!