Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felpofozott egy félreértés miatt, én pedig megszorítottam a csuklóját. Miért van az, hogy mindenki szerint én vagyok az erőszakos állat?
mert ilyen hülyék az emberek.
amikor 1 férfi üt meg egy nőt a férfit egyből 100 évre ítélik.
de ha 1 nő üt meg 1 férfit akkor a nőt az egekbe magasztalják, hogy milyen bátor, erős stb, hogy kiáll 1 férfi ellen ... pfffffffffffffffff...hát ennyit a nőkről.
Verekedés helyett inkább dugjatok!
Az sokkal jobb!
Mivel férfi nem emelhet kezet nőre semmilyen körülmények között, hisz akkor csak erőszakos állat lehet, civilizáltan kell kezelni az ilyen helyzeteket.
Az agresszív, támadó nő ellen altatólövedéket használunk.
Érdekes, hogy az nem mindegy, hogy egy férfi nőt vagy férfit ver agyon; ugyanakkor teljesen mindegy, hogy férfit vagy nőt lő le, mérgez meg radioaktív polóniummal.
Viszont szerintem ez a feministák dolga, hogy küzdjenek azért, hogy senki ne sajnálja jobban az agyonvert nőket, mint az agyonvert férfiakat.
"de ha 1 nő üt meg 1 férfit akkor a nőt az egekbe magasztalják, hogy milyen bátor, erős stb, hogy kiáll 1 férfi ellen ... pffffff...hát ennyit a nőkről."
Ki az az elmebeteg, aki így gondolja?
Én nő vagyok, és ütöttem már meg férfit, de egyáltalán nem érzem magam erősnek és bátornak, hanem csak szégyellem magam, amiért nem tudtam féken tartani az indulataim.
Az erőszak nőtől és a férfitól is egyaránt szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!